Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Pro-Ject Debut Carbon EVO bakelit lemezjátszó

A LEGJOBB LEMEZJÁTSZÓ KEZDŐKNEK, HALADÓKNAK, A ZENE SZERELMESEINEK

Az új Debut Carbon EVO a letisztult külseje alatt évtizedeken át csiszolt, a kiváló hangzást szolgáló műszaki tartalomra épül.

A Pro-Ject mellőzi a felesleges, csak díszítést szolgáló elemeket, így az új EVo modellre pillantva nem is látni mást, csak a kézzel, több rétegben festett vázat, rajta a carbon hangkarral és a lemeztányérral. Elvégre az ember a zenét hallgatja, nem a lemezjátszót.

A lemeztányér alá pillantva azonban átgondolt, igényes műszaki megoldások sorát találjuk, a nagy tömegű és egyedülállóan csillapított lemeztányértól, a rugalmasan alátámasztott motoron, a készülék sarka alá bújtatott sebesség kapcsolón és állítható lábakon keresztül, a precíz, elektronikus sebességszabályozásig.

A Debut Carbon EVO egy újjászületett klasszikus.

 

pro-ject-partner-logo

Pro-Ject Debut Carbon EVO bakelit lemezjátszó, hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik. Magyar nyelvű használati útmutató.

 

adatlap

224 900 Ft

A termék után 6 747 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-4 nap
SKU:projectdebutcarbonevo

Pro-Ject Debut Carbon EVO bakelit lemezjátszó

A Debut sorozat megújítása igazi kihívás volt mind az osztrák Pro-Ject tervezői, mind a csehországi gyár szakemberei számára, hiszen a piac egyik legjobb ár/érték arányú lemezjátszóját igyekeztek még jobbá tenni.

A új Debut Carbon EVO fejlesztése mögött közel egymillió eladott Debut lemezjátszó, és mind zenerajongók igényeit, mind a lemezjátszó gyártás műszaki oldalát mélyen megértő csapat munkája áll.

A Carbon hangkar – A ProJect 8,6 colos Carbon hangkarja évek óta a zenerajongók kedvence. Az egy darabból készült kar-headshell hatékonyan csillapítja a nemkívánatos rezonanciákat.

Új, csillapított lemeztányér – A Debut Carbonban használt fém lemeztányér már eddig is a legnehezebb volt ebben a szegmensben. Az új TPE csillapítású tányér még nehezebb, 1,7 kg súlyával még stabilabb futást tesz lehetővé.

Alumínium lábak – Az állítható magasságú, csillapított alumínium lábak segítségével a lemezjátszó nem csak a legdrágább és legjobb hifi állványokon fog remekül szólni.

Motor felfüggesztés – Már a Debut Carbon korábbi generációja is kategóriájának talán legjobb motor felfüggesztését mondhatta magáénak. Az EVO modell ezt emelte még magasabb szintre, még jobb elcsatolást biztosítva a lemeztányér csapágyazását is hordozó váz és a motor között.

33/45/78 RPM – Az elektronikus sebességszabályozás lehetővé teszi, hogy egyetlen kapcsolóval lehessen váltani a leggyakoribb lemez sebességek között és a kiválasztott fordulatszám a ne legyen kitéve a hálózati feszültség ingadozásainak.

Kézzel lakkozva – A csehországi gyár hagyományosan jó, több rétegű lakkozással látja el a Pro-Ject lemezjátszóit, a kezdetektől fogva. A gyártó kínálatában hagyományosan megtalálható fekete, fehér és piros színek, illetve a gyönyörű, valódi diófa furnér mellett a Debut Carbon EVO 5 szatén változatban is elérhető. Ezek között természetesen megtalálható a klasszikus fekete és fehér variáns, valamint a fenyő zöld, arany sárga és acél kék is.

Made in Europe  – A Csehországban készült lemezjátszók a kilencvenes évektől kezdve segítettek a hanglemezeket ismét divatba hozni, s közel 1 millió eladott példány, számos frissítés, kisebb és nagyobb fejlesztés után a Debut Carbon EVO készen áll, hogy tovább erősítse az analóg zenerajongók táborát. 

Gyártók

Szín

, , , ,

Meghajtás típusa

DC Motor, Precíziós szíjhajtás

Hangszedő típusa

Sebesség váltás

33, 45 (elektronikus fordulatszám váltó kapcsoló)

Kar

8,6”, Carbon (egy darabból)

Phono előerősítő (riaa korrektor)

Kimeneti csatlakozás

RCA

Lemeztányér

300 mm, acéltányér TPE rezgéscsillapítással (1,7 kg), flickoronggal

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

415 x 113 x 320 mm

Súly

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pro-Ject Debut Carbon EVO bakelit lemezjátszó” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz