Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Eladva: 0 / 2

Dynavoice Challenger CA802BT Bluetooth, sztereó erősítő + Dynavoice Definition DM-6 polcsugárzó, hangfal pár tölgy

Akciós házimozi szett tartalma:

  • Dynavoice Challenger CA802BT bluetooth, digitális sztereó erősítő 1 db
  • Dynavoice Definition DM-6 polcsugárzó, hangfal pár tölgy

 

Dynavoice Challenger CA802BT Bluetooth, digitális sztereó erősítő + Dynavoice Definition DM-6 polcsugárzó, hangfal pár tölgy hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

Original price was: 339 980 Ft.Current price is: 279 990 Ft.

Vásárlás
Elérhetőség: Raktáron - azonnal
SKU:dynavoiceCA802BTDefinitionDM-6tolgy

Dynavoice Challenger CA802BT Bluetooth, sztereó erősítő + Dynavoice Definition DM-6 polcsugárzó, hangfal pár tölgy

A különböző modellek házimozi rendszerré kombinálhatók, így a valósághoz legközelebb álló teljes élményt nyújtanak bombasztikus basszusokkal és kristálytiszta részletekkel. Ha olyan sztereó rendszert szeretne létrehozni, amely a szobáját élő színpaddá alakítja, akkor felállíthat egy pár DF-8-at, vagy ha helyet szeretne spórolni, akkor egy pár DM-6-ot.

A Definition termékcsalád exkluzív hangszórókból áll, amelyek rendkívül részletgazdagok. Az aranyozott kétvezetékes terminálon található X-Change jumper lehetővé teszi, hogy a hangzást saját preferenciáihoz igazítsa, és az összes komponens, beleértve a nagyvonalúan méretezett hangfalakat is, olyan hangzásvilágot hoz létre, amely egyedülálló az árkategóriájában.

 

Dynavoice Challenger CA802BT

A Készülék belsejében megtalálható MA12070 QFN-64 D-osztályú erősítő chipet az Infineon Technologies német vállalat gyártja. A fröccsöntött alumínium alvázzal kombinálva a hatékonyság 92%-os, minimális torzítás mellett, az ES9023 DAC chip pedig szabadalmaztatta a HyperstreamTM architektúrát, amely a Time Domain Jitter Eliminator segítségével minimálisra csökkenti a zajokat. A Qualcomm© aptX™ Bluetooth 5.0 technológia használatával a streaming jel minősége nagy távolságban is tartható, és a Nichicons MUSE sorozat kondenzátorai, valamint az NJW1194 elektronikus hangerőszabályzó chip rendkívül alacsony szinten tartja a zajokat és a torzításokat.

Gyártók

Szín

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dynavoice Challenger CA802BT Bluetooth, sztereó erősítő + Dynavoice Definition DM-6 polcsugárzó, hangfal pár tölgy” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz