Kezdőlap
Vásárlás
Kivánságlista0

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Audiolab 6000A Play Sztereó erősítő, hálózati lejátszó + Audiolab 6000CDT CD lejátszó fekete

A 6000CDT az audiolab legújabb CD-lejátszója. Az audiolab slot loading mechanizmusát használó transzport a read-ahead digitális buffering segítségével csökkenti a lemezolvasási hibákat, és a legmagasabb szintű digitális jelkivonást biztosítja a CD-k széles skálájából, még a karcos és sérült CD-k olvasására is képes, amelyek a hagyományos mechanizmusokkal nem olvashatók. A fedélzeti digitális dekóder digitális koax és optikai kimeneteket használ a maximális sokoldalúság érdekében.

 

Audiolab 6000A Play Sztereó erősítő, hálózati lejátszó + Audiolab 6000CDT CD lejátszó fekete hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

559 900 Ft

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-6 nap
SKU:600aaudiolab6000cdtfekete-2

Audiolab 6000A Play Sztereó erősítő, hálózati lejátszó + Audiolab 6000CDT CD lejátszó fekete

Elegáns, mindent tudó audiofil készülék beépített 192 kHz/24 bit DAC konverterrel, optikai és koaxális bemenetekkel és Bluetooth vevőegységgel! DAC modul, dedikált fejhallgató erősítő, elegáns aluminium készülékház, AB osztályú erősítő, phono bemenet, mindennek tetejében nagyszerű hang!
Az erősítő – kategóriájábban egyedülállóan – állítható végerősítő üzemmódba is, így házimozi erősítője mögé, hangfalai elé csatlakoztatva nagyszerű sztereó hangot kap, így nem szükséges a hangfal kábeleit mozgatnia. Kiváló választás azoknak akik házimozi rendszert kívánnak kiépíteni és nem kívánnak visszalépni sztereó hangminőségben!

Az audiolab 6000A Play a híres és osztályelső 6000A integrált erősítő és a méltán elismert 6000N Play vezeték nélküli audio streaming lejátszó kombinációjaként egy gazdagon specifikált, mindenre kiterjedő audio megoldás. A zenei streaming modern világához alkalmazkodva, de megtartva a 6000A díjnyertes analóg és digitális audioáramkörök mindegyikét, a 6000A Play szinte univerzális forráskompatibilitást biztosít.

 

Sztereó szett részegységei………

Gyártók

Szín

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Audiolab 6000A Play Sztereó erősítő, hálózati lejátszó + Audiolab 6000CDT CD lejátszó fekete” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz