Rendelésre

Usher Audio V-604 Audiophile álló hangfal

Usher Audio
A V-604 sorozat legnagyobb álló modellünk a V sorozatban. Ugyanazzal a 7-inches mélynyomóval rendelkezik, mint a V-602, modell. A D’Appolito által tervezett hangfal két 7 hüvelykes mélysugárzóval és 1 hüvelykes, textil dóm magassugárzóval van megépítve. A V-604 kiemelkedő dinamikával, elképesztő mélyhangokkal múlja felül hasonló árkategóriában hangfal társait.

 

TESZT

519 990 Ft

A termék után 15 600 hűségpontot kapsz!

Leírás

Usher Audio V-604 Audiophile álló hangfal

1972 –ben, közép-Taiwanon alapított USHER társaság egy kis hangszaküzletből a globális hangtechnikai piac egyik legelismertebb nevévé nőtte ki magát. Napjainkban az USHER csúcstechnológiás erősítőket és hangfalakat fejleszt és gyárt a Taichungban újonnan elkészült gyárában.Mi az USHER –nél egyedülálló nézetet vallunk a csúcskategóriás hangtechnikai berendezéseket illetően. Hisszük, hogy a kompromisszummentes hangtechnikai eszközök megfizethetők lehetnek, és annak is kell lenniük minden zenekedvelő számára: olyan luxusnak, amely a legtöbb ember számára elérhető.

Az USHER hangtechnikai piacon megvalósított élretörésének titka valójában abban rejlik, hogy az USHER minden esetben tudományos megközelítést alkalmaz a tervezés során, majd képzelőerővel, illetve alapos és fáradságos munkával, valamint zenehallgatási tesztekkel támogatja meg mindezt. Az USHER alapos tervezésének és minőségellenőrzésének eredménye a kivételes teljesítményű ésmegbízható termék. Számos, a ’70 –es években épített USHER erősítő a mai napig aktívan szolgálja tulajdonosát.
Az USHER számára a hangtechnika nem fekete mágia, hanem a mérések és az emberi fül által érzékelt teljesítmény összehangolása.

“Az USHER –nél nem bízzuk a véletlenre a fejlesztést és az innovációt. A piacon elérhető legversenyképesebb árfekvésű, élvonalbeli hangfalak megteremtéséhez megalkottuk a saját számítógép alapú mérőrendszerünket, mely napjainkra ipari szabvánnyá vált.”A precizitás és muzikalitás soha nem szűnő keresése: Eszközök és gondolkodásmód
Az USHER laboratóriumokban és gyárban működő precíziós berendezések minősége és mennyisége szinte minden látogatót lenyűgöz az első alkalommal. Talán még jobban meg lennének lepve, ha tudnák, mennyi kutatás és képzés- áll az említett berendezések használata mögött. A mondás szerint: “Nincsenek véletlenek.”

 

Műszaki információk

Gyártók

Szín

Teljesítmény

100 Watt

Rendszer

2 utas, Reflex

Magassugárzó átmérője

25.4 mm (Textile Dome 9930-20NC)

Mélyközépsugárzó

2 x 178 mm (8935A)

Érzékenység

90 dB (1watt / 1m)

Impedancia

4 Ohm

Frekvencia átvitel (Hz) (-3 dB)

35 Hz ~ 20 kHz

Keresztváltó-frekvencia

2,3 kHz

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

23,8 x 115 x 32.5 cm

Súly

Pár ár!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Usher Audio V-604 Audiophile álló hangfal” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…