Raktáron!

Usher Audio V-602 Audiophile álló hangfal

Usher Audio
A V-602 hangfal a legkisebb lábon álló modellünk a V sorozatban. Ugyanazzal a 7-inches mélynyomóval rendelkezik, mint a 6-os sorozat hangfalai, azonban egy új, 1-inches lágy dóm magassugárzót is kifejlesztettünk kifejezetten a V sorozathoz. A többi kis lábon álló hangfalhoz hasonlóan, a V-602 is lenyűgöző dinamikát és basszus érzékenységet nyújt. Ez bizony meggyőző hangzás, alacsony áron. A V-602 is kiváló hangfalszerkezettel és hétrétegű védőbevonattal készül.

 

TESZT

369 990 Ft 269 990 Ft

Kiürítés

Leírás

Usher Audio V-602 Audiophile álló hangfal. Karcmentes demó termék.

1972 –ben, közép-Taiwanon alapított USHER társaság egy kis hangszaküzletből a globális hangtechnikai piac egyik legelismertebb nevévé nőtte ki magát. Napjainkban az USHER csúcstechnológiás erősítőket és hangfalakat fejleszt és gyárt a Taichungban újonnan elkészült gyárában.Mi az USHER –nél egyedülálló nézetet vallunk a csúcskategóriás hangtechnikai berendezéseket illetően. Hisszük, hogy a kompromisszummentes hangtechnikai eszközök megfizethetők lehetnek, és annak is kell lenniük minden zenekedvelő számára: olyan luxusnak, amely a legtöbb ember számára elérhető.

Az USHER hangtechnikai piacon megvalósított élretörésének titka valójában abban rejlik, hogy az USHER minden esetben tudományos megközelítést alkalmaz a tervezés során, majd képzelőerővel, illetve alapos és fáradságos munkával, valamint zenehallgatási tesztekkel támogatja meg mindezt. Az USHER alapos tervezésének és minőségellenőrzésének eredménye a kivételes teljesítményű ésmegbízható termék. Számos, a ’70 –es években épített USHER erősítő a mai napig aktívan szolgálja tulajdonosát.
Az USHER számára a hangtechnika nem fekete mágia, hanem a mérések és az emberi fül által érzékelt teljesítmény összehangolása.

“Az USHER –nél nem bízzuk a véletlenre a fejlesztést és az innovációt. A piacon elérhető legversenyképesebb árfekvésű, élvonalbeli hangfalak megteremtéséhez megalkottuk a saját számítógép alapú mérőrendszerünket, mely napjainkra ipari szabvánnyá vált.”A precizitás és muzikalitás soha nem szűnő keresése: Eszközök és gondolkodásmód
Az USHER laboratóriumokban és gyárban működő precíziós berendezések minősége és mennyisége szinte minden látogatót lenyűgöz az első alkalommal. Talán még jobban meg lennének lepve, ha tudnák, mennyi kutatás és képzés- áll az említett berendezések használata mögött. A mondás szerint: “Nincsenek véletlenek.”

Műszaki információk

Gyártók

Szín

,

Teljesítmény

70 Watt

Rendszer

2-utas, reflex

Magassugárzó átmérője

25.4 mm (Textile Dome)

Mélyközépsugárzó

178 mm (8935A)

Érzékenység

87 dB @ 1watt / 1m

Impedancia

8 Ohm

Frekvencia átvitel (Hz) (-3 dB)

42 Hz ~ 20 kHz

Keresztváltó-frekvencia

2,2 kHz

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

23,8 x 100,5 x 29,2 cm

Súly

Pár ár!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Usher Audio V-602 Audiophile álló hangfal” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…