Raktáron!
(1 vásárlói értékelés)

Usher Audio S-520 Audiophile polcsugárzó

Usher Audio
Az S-520 mini-monitor minősége és ára is valóságos csoda. Nincs még egy Usher hangfal, amely ennyi díjat vagy elismerést kapott volna. Páronként csupán 149.990 Ft-os árával, az 520s igazán jó vásárnak számít a Hi-Fi termékek piacán. Dobozméretéhez képest soha nem látott dinamikát és érzékenységet biztosít. A kétcsatornás és térhatású mini-rendszerekhez is ideális 520s -as. 5-inches polipropilén mélynyomó, valamint 1-inches dóm magassugárzó és mágneses árnyékolás található benne. RAKTÁRON!

 

TESZT(av-online) TESZT TESZT TESZT TESZT
TESZT

 

149 990 Ft

Kiürítés

A termék után 4 500 hűségpontot kapsz!

Cikkszám: UsherAudios520 Kategóriák: , Címkék: , , , , , ,

Leírás

Usher Audio S-520 Audiophile polcsugárzó

 

1972 –ben, közép-Taiwanon alapított USHER társaság egy kis hangszaküzletből a globális hangtechnikai piac egyik legelismertebb nevévé nőtte ki magát. Napjainkban az USHER csúcstechnológiás erősítőket és hangfalakat fejleszt és gyárt a Taichungban újonnan elkészült gyárában.Mi az USHER –nél egyedülálló nézetet vallunk a csúcskategóriás hangtechnikai berendezéseket illetően. Hisszük, hogy a kompromisszummentes hangtechnikai eszközök megfizethetők lehetnek, és annak is kell lenniük minden zenekedvelő számára: olyan luxusnak, amely a legtöbb ember számára elérhető.

Az USHER hangtechnikai piacon megvalósított élretörésének titka valójában abban rejlik, hogy az USHER minden esetben tudományos megközelítést alkalmaz a tervezés során, majd képzelőerővel, illetve alapos és fáradságos munkával, valamint zenehallgatási tesztekkel támogatja meg mindezt. Az USHER alapos tervezésének és minőségellenőrzésének eredménye a kivételes teljesítményű ésmegbízható termék. Számos, a ’70 –es években épített USHER erősítő a mai napig aktívan szolgálja tulajdonosát.
Az USHER számára a hangtechnika nem fekete mágia, hanem a mérések és az emberi fül által érzékelt teljesítmény összehangolása.

“Az USHER –nél nem bízzuk a véletlenre a fejlesztést és az innovációt. A piacon elérhető legversenyképesebb árfekvésű, élvonalbeli hangfalak megteremtéséhez megalkottuk a saját számítógép alapú mérőrendszerünket, mely napjainkra ipari szabvánnyá vált.”A precizitás és muzikalitás soha nem szűnő keresése: Eszközök és gondolkodásmód
Az USHER laboratóriumokban és gyárban működő precíziós berendezések minősége és mennyisége szinte minden látogatót lenyűgöz az első alkalommal. Talán még jobban meg lennének lepve, ha tudnák, mennyi kutatás és képzés- áll az említett berendezések használata mögött. A mondás szerint: “Nincsenek véletlenek.”

Műszaki információk

Gyártók

Szín

,

Teljesítmény

50 Watt

Rendszer

2-utas, reflex

Magassugárzó átmérője

25.4 mm (dome)

Mélyközépsugárzó

127 mm

Érzékenység

86 dB (1watt / 1m)

Impedancia

8 Ohm

Frekvencia átvitel (Hz) (-3 dB)

53 Hz ~ 20 kHz

Keresztváltó-frekvencia

2,1 kHz

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

18 cm x 30 cm x 26,5 cm

Súly

Usher Audio S-520 Audiophile polcsugárzó termékről 1 értékelés

  1. K.Zsolt (megerősített tulajdonos)

    Quadral Platinum M40 után félve vettem meg a kis S520-at!A Quadral nagy volt a szobába.Első hangok után még szokatlan volt a hangja a nagy álló után , pár nap után kijelenthetem , nagyon jól döntöttem!20 négyzetméteres szobában van használva , jazz , synth pop , rock és klaszikus zenén is árán jóval túlmutató hangot produkál!Nincs kényszer rajtam , hogy keressem a hibákat zenehallgatás közben , egyszerűen ezért a pénzért tökéletes!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…