Rendelésre

Usher Audio R-1.5 High-End A osztályú mono blokk, sztereó erősítő

Usher Audio
Prémium alkatrészekből összeállított, beleértve a fémfólia ellenállásokat és a film kondenzátorokat is, amelyek megerősítik az Usher jó minőségű gyártási hírnevét. A Motorola által tervezett nagy teljesítményű bipoláris tranzisztorok képesek a kifinomult teljesítmény és az aktuális követelmények kezelésére. A hatalmas váltakozó áramú transzformátor nagy kapacitású szűrőrendszerrel működik a legtisztább hangzás érdekében. Egyéb funkciók közé tartozik a Burrow-Brown OPA2134P Sound Plus sorozat op-erősítő, áthidaló kapcsoló mono blokkoláshoz, terminálok, amelyek elfogadják mind a RCA dugókat, mint az XLR bemeneteket.

 

TESZT  TESZT

1 199 990 Ft

Elfogyott

Leírás

Usher Audio R-1.5 High-End A osztályú mono blokk, sztereó erősítő

1972 –ben, közép-Taiwanon alapított USHER társaság egy kis hangszaküzletből a globális hangtechnikai piac egyik legelismertebb nevévé nőtte ki magát. Napjainkban az USHER csúcstechnológiás erősítőket és hangfalakat fejleszt és gyárt a Taichungban újonnan elkészült gyárában.Mi az USHER –nél egyedülálló nézetet vallunk a csúcskategóriás hangtechnikai berendezéseket illetően. Hisszük, hogy a kompromisszummentes hangtechnikai eszközök megfizethetők lehetnek, és annak is kell lenniük minden zenekedvelő számára: olyan luxusnak, amely a legtöbb ember számára elérhető.

Az USHER hangtechnikai piacon megvalósított élretörésének titka valójában abban rejlik, hogy az USHER minden esetben tudományos megközelítést alkalmaz a tervezés során, majd képzelőerővel, illetve alapos és fáradságos munkával, valamint zenehallgatási tesztekkel támogatja meg mindezt. Az USHER alapos tervezésének és minőségellenőrzésének eredménye a kivételes teljesítményű ésmegbízható termék. Számos, a ’70 –es években épített USHER erősítő a mai napig aktívan szolgálja tulajdonosát.
Az USHER számára a hangtechnika nem fekete mágia, hanem a mérések és az emberi fül által érzékelt teljesítmény összehangolása.

“Az USHER –nél nem bízzuk a véletlenre a fejlesztést és az innovációt. A piacon elérhető legversenyképesebb árfekvésű, élvonalbeli hangfalak megteremtéséhez megalkottuk a saját számítógép alapú mérőrendszerünket, mely napjainkra ipari szabvánnyá vált.”A precizitás és muzikalitás soha nem szűnő keresése: Eszközök és gondolkodásmód
Az USHER laboratóriumokban és gyárban működő precíziós berendezések minősége és mennyisége szinte minden látogatót lenyűgöz az első alkalommal. Talán még jobban meg lennének lepve, ha tudnák, mennyi kutatás és képzés- áll az említett berendezések használata mögött. A mondás szerint: “Nincsenek véletlenek.”

 

Műszaki információk

Gyártók

Szín

Teljesítmény

8 Ohm: 150 Watt / csatorna, 4 Ohm: 260 Watt / csatorna

Jel / Zaj viszony (dB)

Frekvencia átvitel (Hz) (-3 dB)

20 Hz-100 kHz, 0,25 dB: 20 Hz-20 kHz

Damping Factor (8 Ohm-on)

>175

Minőségi alkatrészek

Tápellátás

(4 Ohm):> 16 A, átmeneti tápegység:> 75 A

Súly

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Usher Audio R-1.5 High-End A osztályú mono blokk, sztereó erősítő” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…