Kezdőlap
Vásárlás
Kivánságlista0

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

TOPPING A30 PRO Nagyteljesítményű NFCA fejhallgató erősítő (ezüst)

Nagyteljesítményű fejhallgató erősítő NFCA modullal, háromállású erősítéssel és Hi-Res Audio minősítéssel. Ez a D30 PRO DAC-hoz is ajánlott erősítő 6.35mm jack, 4-pin XLR és 4.4mm szimmetrikus jack csatlakozókkal van ellátva és kiváló előerősítőként is funkcionál.

 

TOPPING A30 PRO Nagyteljesítményű NFCA fejhallgató erősítő (ezüst) 2 év hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

180 500 Ft

A termék után 5 415 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-6 nap
SKU:MG-TPPNG-A30PRO-SILVER

TOPPING A30 PRO Nagyteljesítményű NFCA fejhallgató erősítő (ezüst)

A Topping A30 Pro egy kiváló minőségű és nagyteljesítményű fejhallgató erősítő. Két különböző impedanciájú fejhallgató-kimenettel és három szinten állítható erősítéssel minden típusú fejhallgatóval működik. Szimmetrikus erősítő áramköre lehetővé teszi, hogy kiváló teljesítményt nyújtson, nagy pontosságot és gazdag hangzást biztosítva.

A csatlakozási oldalon az A30 Pro szimmetrikus XLR vagy aszimmetrikus RCA bemeneteket kínál. Fejhallgató-kimeneteihez az erősítő aszimmetrikus 6,35 mm-es csatlakozót, valamint 4 tűs XLR és 4,4 mm-es szimmetrikus csatlakozót kínál. Az A30 Pro két átmenő kimenetet is kínál aszimmetrikus RCA-val vagy két mono 6,35 mm-es csatlakozóval a szimmetrikus kimenet érdekében. Ezek vonalszintű és nem előerősítő kimenetek.

NFCA ÉS 10X OPA1656

Az A30 Pro kihasználja az új optimalizált NFCA áramkör előnyeit és hihetetlen aszimmetrikus teljesítmény elérését. A párhuzamosan csatlakozott 10 OPA1656 AOP és az UHGF (Ultra High Gain Feedback) technológia kiváló AC és DC jellemzőket biztosít. A Topping A30 Pro nagy árama lehetővé teszi, hogy a fejhallgató-modellek széles skálájával is használható legyen. A mért jellemzőket, mint például a 0,3 µV-os ultra-alacsony zajokat vagy a 145 dB-es dinamikus tartomány teszik a Topping A30 Pro számára a gazdag, pontos és élénk hangvisszaadást.

TELJES KAPCSOLAT

A Topping A30 Pro teljes csatlakozópanelt kínál. Aszimmetrikus RCA-t és szimmetrikus XLR-t találunk a bemeneten. A kimeneti oldalon találunk aszimmetrikus RCA-t, de szimmetrikus kimenetet is találunk két áthaladó mono 6,35 mm-es aljzaton, valamint három fejhallgató-kimenetet: szimmetrikus 4,4 mm-es jack, szimmetrikus XLR 4 tűs és aszimmetrikus 6,35 mm-es csatlakozó.

Továbbá abban az esetben, ha RCA-t több eszközzel használnak, a GND / LIFT kapcsoló lehetővé teszi a földi hurkok által generálható zaj megszüntetését. A LIFT helyzet lehetővé teszi, hogy az A30 Pro helyett a csatlakoztatott berendezés földjét használja.

Figyelem! A 250Ω-nál nagyobb impedanciájú fejhallgató használata esetén az A30 Pro A osztályban működik.

SOKOLDALÚ FEJHALLGATÓ-ERŐSÍTŐ
Az A30 Pro alkalmazkodik minden típusú fejhallgatóhoz, elsősorban a 3 fokozatban állítható erősítésnek köszönhetően. Az erősítő egyformán otthon van a kifejezett érzékeny fülhallgatóval és nagy impedanciájú fejhallgatóval egyaránt.

Gyártók

Szín

Bemeneti csatlakozás

2 x RCA, 2 x XLR

Kimeneti csatlakozás

1 x 4,4 mm szimmetrikus Jack, 1 x 6,3" jack fejhallgató, 1 x sztereó Rca, 2 x 6,35 mm TRS szimmetrikus Jack, 4 pin XLR

Frekvencia átvitel (Hz)

20Hz-200kHz(+/-0.05dB)

Teljesítmény

6000 mW x 2 @16Ohm THD+N<0.1%

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TOPPING A30 PRO Nagyteljesítményű NFCA fejhallgató erősítő (ezüst)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz