Kezdőlap
Vásárlás
Kivánságlista0

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

SMSL SD-9 Asztali Hi-Fi MQA képes hálózati zenelejátszó

Az SD-9 egy hálózati zenelejátszó, ami támogatja a vezetékes LAN, Wi-Fi 2,4G/5G vezetékmentes hálózatot. Felismeri a PC fájlt, a Flash meghajtót, a hordozható merevlemezt, SD kártyát, és az SMB megosztott mappákat (NAS) is. AirPlay és DLNA támogatás. Applikációval vezérelhető. Teljes MQA támogatás.

 

SMSL SD-9 Asztali Hi-Fi MQA képes hálózati zenelejátszó 2 év hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

225 500 Ft

A termék után 6 765 hűségpontot kapsz!


Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-6 nap
SKU:SMSL-SD9-BLACK

SMSL SD-9 Asztali Hi-Fi MQA képes hálózati zenelejátszó

MSL SD-9 egy sokoldalú hálózati lejátszó. Valójában számos fájlformátumot támogat, és teljes csatlakozási lehetőséggel rendelkezik. A vezeték nélküli átvitel történhet Bluetooth-on vagy WiFi-n (DLNA / AirPlay).

AUDIO ARCHITEKTÚRA
Az SD-9 egy ARM SoC és CPLD pároson alapuló architektúrát alkalmaz. Az SoC az adatok dekódolásáról, míg a CPLD az audiojel órajelkezeléséről gondoskodik. Az órajelet két oszcillátor állítja elő (22,5792 MHz és 24,576 MHz), hogy drasztikusan csökkentse a jitter szintjét és nagyon pontos hangvisszaadást biztosítson.

MQA TÁMOGATÁS
Az SMSL SD-9 képes MQA (Master Quality Authenticated) fájlok dekódolására és lejátszására. Ezek a fájlok lehetővé teszik a stúdiófelvételhez a lehető legközelebbi hangminőség elérését.

VEZETÉK NÉLKÜLI KAPCSOLAT
Az SD-9 mind a Bluetooth 4.0-n keresztüli vezeték nélküli átvitel előnyeit, mind a WiFi-t kínálja. Támogatja a DLNA és az Apple AirPlay protokollokat is a többi eszközzel való optimális kompatibilitás érdekében.

HIBY LINK KOMPATIBILIS
Az SD-9 nagyon egyszerűen tud csatlakozni a HiBy Link mobilalkalmazáshoz. Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy egy ügyes és intuitív grafikus felületen keresztül távolról kezelje a zenelejátszást.

TELJES KAPCSOLAT
Az SMSL hálózati lejátszó különösen komplett csatlakozóval van felszerelve, amely minden igényhez és minden audiorendszerhez igazodik. Találunk a bemenetben USB-B (USB Audio), két USB-A csatlakozót a tárolóeszközök csatlakoztatásához, egy nyílást a Micro SD kártya számára és egy Ethernet RJ45 csatlakozót a vezetékes hálózati csatlakozáshoz. Kimeneteihez az SD-9 Toslink Optical, AES/EBU, koaxiális és I2S LVDS-t kínál HDMI-n keresztül.

Gyártók

Szín

Fejhallgató erősítő

Lejátszási formátum USB / Hálózat

MP3, WMA, WAV, AIFF, AAC, FLAC, OGG, APE, ALAC, DSF, DFF …

MQA (Master Quality Authenticated)

MQA dekóderrel (beépített dekóder / teljes dekóder)

Bluetooth®

Bluetooth 4.0 with aptX® codec

Wi-Fi 2.4GHz / 5GHz

√ / √

Teljes harmonikus torzítás (%)

SNR

DAC

LDAC

Bemeneti csatlakozás

USB(type A) x2, USB(type B), micro SD, Bluetooth

Kimeneti csatlakozás

Optical, Coaxial, AES/EBU, Bluetooth, I2S(HDMI), USB(type A)

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SMSL SD-9 Asztali Hi-Fi MQA képes hálózati zenelejátszó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz