Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Pioneer A-40AE sztereó erősítő fekete

 • Elszigetelt tápegység áramkörök
 • Wolfson 192 kHz/24-bit D/A konverter
 • Egyedi kivitelű ELNA kondenzátorok

 

Pioneer A-40AE sztereó erősítő fekete hivatalos  magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

adatlap

224 000 Ft

A termék után 6 720 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-6 nap
SKU:pioneera40aefekete

Pioneer A-40AE sztereó erősítő fekete

A Pioneer legújabb integrált erősítője az eredeti Direct Energy koncepció alapján készült és tartalmazza az újonnan kifejlesztett “Direct Energy Design” (Közvetlen Energia Tervezés) módszert, ami a magas S/N rátát célozza, hogy lenyűgöző és életszerű hangteret képezzen. Olyan tulajdonságai, mint a jól szigetelt tápegység, egyedi tervezésű kapacitorok, közvetlen funkció, közvetlen erősítés, alumínium hangerőszabályzó és előlap és a monó MM bemenet mind az élesen tiszta hangzást segíti elő, hogy úgy hallja a zenét, ahogy az előadó szerette volna.

 • “DIRECT ENERGY” KONCEPCIÓ

A Pioneer “Direct Energy Design” a “Direct Energy Concept” égisze alatt született — így veszteségmentesen továbbít energiát az erősítőtől a hangszórókig. Ennek a filozófiának a továbbviteleként a legújabb integrált erősítők optimalizált tápegység- és kimeneti áramköröket valamint komponens elrendezést kaptak. Az eredmény a kiváló jelátvitel és magas jel/zajszint ráta. Ráadásul az A-40AE alkalmazza az újonnan kifejlesztett “Direct Energy Construction” technológiát, ami az erősítőnek a lehető legkevesebb kábelúttal szolgáltat energiát. Erre azért van szükség, mert a kábelek maguk is indukciós komponensek, így zajt generálhatnak. Ezzel a jelentős revízióval tovább csökkenthető a jelveszteség és a zaj, hogy még tisztább audióképet és még szélesebb hangteret érjünk el.

 • ELSZIGETELT TÁPEGYSÉG

Az előerősítő, az erősítő és a vezérlés mind külön, szeparálva vannak beépítve, hogy minél kevesebb interferenciát okozhassanak.

 • ALUMÍNIUM HANGERŐSZABÁLYZÓ ÉS ELŐLAP

Az A-40AE alumínium hangerőszabályzója masszív, csúcsminőségű érzetet és stílust biztosít. Az egyszerű alumínium előlap egy csipetnyi eleganciával emeli ki a hangélményt.

 • NEM MÁGNESES ANYAGOK A HANGSZÓRÓ CSATLAKOZÓVÉGEIN

A hangszóró-csatlakozások nem mágnesezhető anyagokból készültek, így jobban ellenállnak a külső jelzaj forrásoknak, míg magas tisztasággal továbbítják a jeleket a hangszórók felé. Az A-40AE két szett hangszórókimenettel rendelkezik (A, B) amit külön vagy párhuzamosan is használható, plusz felső kategóriás hangszóró csatlakozókat is kapott a megbízható összeköttetésért.

 • PHONO MM BEMENET

Az A-40AE is phono bemenetére (MM) lemezjátszót is köthet, hogy bakelit lemezeit is csúcsminőségben élvezhesse.

 • DIGITÁLIS BEMENETI CSATLAKOZÓK

Az optikai és koaxiális digitális bemenetekre TV-jét vagy más audiólejátszót is köthet. A nagy részletességű “Hi-Res” audio is támogatott, amivel akár 192 kHz mintavételi ráta is elérhető.

 • KIZÁRÓLAGOS PIONEER ELEKTROLITIKUS KONDENZÁTOROK

Az erősítő hangminőségért felelős fő kondenzátor az ELNA-val karöltve lett kifejlesztve. A tokozáson látható Pioneer logó garantálja az egyedien tiszta audio kondenzátort.

 • KÖZVETLEN FUNKCIÓ

Az A-40AE-t elláttuk a “Direct Function” funkcióvalt, ami minden más áramkört kizár a hangerőn kívül, hogy teljesen tiszta hangélményt nyújtson zenei felhasználáshoz. Ez a funkció több, mint egy egyszerű átkapcsolás, ez finomhangolja a zeneiséget.

Gyártók

Szín

Teljesítmény

30 W + 30 W (20 Hz-20 kHz, THD 0.4 %, 8 ohms, 2ch Driven), 60 W + 60 W (20 Hz-20 kHz, THD 0.5 %, 4 ohms, 2ch Driven)

DAC

Jel / Zaj viszony (dB)

Frekvencia átvitel (Hz)

10 Hz-100 kHz + 1 dB / -3 dB

Bemeneti csatlakozás

5 x RCA, 1 x Phono, 1 x Optika, 1 x Koax

Aktív mélysugárzó kimenet

Fejhallgató kimenet

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

435 x 129 x 323 mm

Súly

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pioneer A-40AE sztereó erősítő fekete” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz