1-3 nap

Inakustik Exzellenz 5m HDMI kábel

Inakustik
Az inakustik széles körű, kimagasló minőségű kábel és hifi tartozék választéka alkalmas otthoni hifi, videó és audió rendszerekhez, mert mindannyian tudjuk, hogy még a legfejlettebb technológia sem működik a megfelelő összeköttetések nélkül.

inakustik kábelek

64 999 Ft

A termék után 1 950 hűségpontot kapsz!

Leírás

Inakustik Exzellenz 5m HDMI kábel

A Kiváló Nagy sebességű HDMI® kábel kifejezetten az ultra nagy felbontású formátumok (4K UHD) magas követelményeinek megfelelően készült, és továbbítja a szükséges adatátviteli sebességet 18 Gbps-ig. A 3-szeres árnyékolás védi az érzékeny adattartalmat a külső interferenciáktól. A vastag jelvezető, valamint a kiváló minőségű csatlakozó a minimálisra csökkenti a további adathibákat. A kiváló kép- és hangminőség érdekében. A 7,5 m hosszúságú speciális chipet a dugaszolóaljzatba integrálják, ami a 18 Gbps sávszélességet akár 15 m hosszú kábelhosszal is biztosítja.

Műszaki információk

Tömeg0.5 kg
Gyártók

Méret

Csatlakozók

HDMI – HDMI

HDR

Igen

Kép átvitel jellemzői

Adatátviteli sebesség akár 18,2 Gbit / s (15 m Kábelhosszig) (340 Mhz sávszélesség), 3D-Video, 2160p (4K × 2K videó), 1080p (Full HD)

Audio return csatorna (ARC)

Audio felbontás

Akár 8-csatornás HD audió (24 bit / 192 kHz)

Egyéb

Lip sync, CEC-, HDCP-, EDID-kompatibilis, 3-szoros árnyékolás, 24k aranyozott érintkezők, Kiváló tisztaságú OFC réz, Szőtt kábelborítás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Inakustik Exzellenz 5m HDMI kábel” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük