1-3 nap

Inakustik Exzellenz 15m aktív HDMI kábel

Inakustik
Az inakustik széles körű, kimagasló minőségű kábel és hifi tartozék választéka alkalmas otthoni hifi, videó és audió rendszerekhez, mert mindannyian tudjuk, hogy még a legfejlettebb technológia sem működik a megfelelő összeköttetések nélkül.

inakustik kábelek

164 999 Ft

A termék után 4 950 hűségpontot kapsz!

Leírás

Inakustik Exzellenz 15m aktív HDMI kábel

A Kiváló Nagy sebességű HDMI® kábel kifejezetten az ultra nagy felbontású formátumok (4K UHD) magas követelményeinek megfelelően készült, és továbbítja a szükséges adatátviteli sebességet 18 Gbps-ig. A 3-szeres árnyékolás védi az érzékeny adattartalmat a külső interferenciáktól. A vastag jelvezető, valamint a kiváló minőségű csatlakozó a minimálisra csökkenti a további adathibákat. A kiváló kép- és hangminőség érdekében. A 7,5 m hosszúságú speciális chipet a dugaszolóaljzatba integrálják, ami a 18 Gbps sávszélességet akár 15 m hosszú kábelhosszal is biztosítja.

Műszaki információk

Gyártók

Méret

Csatlakozók

HDMI – HDMI (beépített aktív jeltovábbító)

HDR

Igen

Kép átvitel jellemzői

Adatátviteli sebesség akár 18,2 Gbit / s (15 m Kábelhosszig) (340 Mhz sávszélesség), 3D-Video, 2160p (4K × 2K videó), 1080p (Full HD)

Audio return csatorna (ARC)

Audio felbontás

Akár 8-csatornás HD audió (24 bit / 192 kHz)

Egyéb

Lip sync, CEC-, HDCP-, EDID-kompatibilis, 3-szoros árnyékolás, 24k aranyozott érintkezők, Kiváló tisztaságú OFC réz, Szőtt kábelborítás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Inakustik Exzellenz 15m aktív HDMI kábel” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük