Megszűnt
(4 vásárlói értékelés)

Emotiva BasX A-300 sztereó végfok, végerősítő

Emotiva
A BasX minden olyan alapvető funkciót biztosít, amelytől egy audioegység kiváló lesz. A BasX A-300 áramköre nagy teljesítményű lineáris tápegységről működik, kiemelkedő hangzással, magas áramerősséggel és rövid jelúttal rendelkező A/B osztályú erősítőmodulokkal, triggerbemenettel és -kimenettel, és az iparági szabványnak megfelelő kiegyensúlyozatlan audiobemenettel. Ezenkívül olyan audiofil minőségű hibavédelemmel rendelkezik, amely normál működés során teljességgel hallhatatlan, de mégis védi az A-300-at és más berendezéseit a szokásos hibáktól.

 

A BasX A-300 valódi audiofil hangminőséget nyújt – és ezt a specifikációk is megerősítik: 150 watt RMS csatornánként kevesebb, mint 0,1% THD-vel 8 ohmnál.

 

Emotiva BasX A-300 sztereó végfok, végerősítő 3 év hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP TESZT MAGYAR

 

189 990 Ft

Elfogyott

Leírás

Emotiva BasX A-300 sztereó végfok, végerősítő

Élvezetes karakterű A/B osztályú végerősítő – finom, részletes hang és hihetetlenül természetes térábrázolás, a harsányság vagy erőlködés leghalványabb jele nélkül
Szélessávú jeltovábbítás alacsony zajszinttel – mindent meghallhatsz abból, amit nagy felbontású forrásaid valójában tartalmaznak
Nagy teherbírású lineáris tápegység – a túlméretezett toroid trafó és a jókora áramkapacitás képes a legmakacsabb hangfalak hajtására is
Felsőkategóriás minőségű alkatrészek és megépítettség – éveken keresztül zökkenőmentes működés
Kétoldalú FR4 nyák, rövid, optimalizált jelúttal és a ponttól-pontig kábelezés minimalizálásával
Teljesen stabil üzem – a való világ igényeihez, valódi hangfalakhoz idomítva
Nehéz 2RU acél padlólemez alumínium előlappal – masszív és tartós megjelenés
Robusztus bandándugó-kompatibilis hangfal kimenetek – rengeteg fajta kábel és csatlakozó szabvánnyal való kompatibilitás
Trigger vezérlő ki és bemenet – a végerősítő bekapcsolható trigger-képes eszközökkel, és további kompatibilis eszközök ráköthetők. Audiofil minőségű feszültségvédelem

A BasX minőség: A BasX A-300 a nagy teljesítményű acélháznak, az egyben megmunkált alumínium előlapnak és a kiváló minőségű alkatrészeknek és összeépítésnek köszönhetően tartós. Azt szeretnénk, hogy hosszú ideig élvezhesse a BasX A-300 készülékét – és ezt egy hároméves garanciával is alátámasztjuk. A BasX A-300 nagyszerű teljesítményt nyújt, de nem lesz szüksége doktorira a beszereléséhez és a használatához. Egyszerűen csatlakoztassa a BasX A-300-at egy szabványos 115 VAC vagy 230 VAC hálózathoz, és ő maga kitalálja, hogy melyik feszültséget kell használnia. A készülék része egy kivehető, nagy teljesítményű tápkábel is, de ha kísérletezni
szeretne a tápkábelekkel, a BasX A-300 az IEC szabványnak megfelelő bármely tápkábelt befogadja. A hangszóró kimenetek nagy teljesítményű, ötutas, szigetelt csavarorsós csatlakozók, amelyek csupasz vezetékekkel, banándugókkal vagy villás hangfalsarukkal egyaránt jól használhatók.

 

Emotiva BasX A-300 sztereó végfok

BasX: az egyedülálló audiorendszer alapja. Egy kivételes audiorendszer összeállításának célja, hogy az Ön életét kiemelkedő hangélménnyel gazdagítsuk. Minden a zenehallgatásról szól, nem pedig arról, hogy Ön minél több pénzt költsön, hogy színaranyból legyenek a gombok, vagy drágakövekkel legyen kirakva a távirányító. És sok bonyolult, soha nem használt funkcióra sem lesz szüksége. A nagyszerű audiorendszer összeállításának kulcsa a jól megtervezett, kiváló műszaki teljesítménnyel és remek hangminőséggel rendelkező elemek használata. Az Emotiva BasX mindegyik alkotóelemét úgy tervezték, hogy egy kiváló audiorendszer részét képezzék. A legkorszerűbb technológián kívül minden funkcióval rendelkezik, melyre Önnek szüksége lesz a lehető legjobb hangélményhez.

Mitől olyan különleges a BasX? A házi audiorendszerek vezető gyártójaként észrevettük, hogy sok ember életéből még mindig hiányzik a csúcsminőségű audio élménye. Egyeseknek nincs pénzük arra, hogy jó berendezéseket vegyenek, másoknak pedig nincs idejük arra, hogy elköltsék a pénzüket, aztán megpróbálják kitalálni, mi hogyan működik – pontosan emiatt fejlesztettük ki az új Emotiva BasX termékeinket. A BasX egységek a nagyszerű hangminőséget egyesítik a gondosan kiválogatott, valóban hasznos funkciókkal, a tökéletesen megbízható teljesítménnyel és az egyszerű, mégis elegáns megjelenéssel.

Ez az egyedi kombináció teszi lehetővé, hogy olyasvalamit kínáljunk, amit Ön máshol nem talál meg – nagyszerű hangzás és nagyszerű érték. A BasX termékcsalád mindegyik tagjának ára megfizethető minden zeneszerető számára. Nem kell gazdagnak lennie, hogy megengedhesse magának, és nem kell mérnöknek lennie, hogy kitalálja, hogyan működik. Gondosan elkészített
eszközök, amelyek sok éven át megbízható és problémamentes szolgálatot tesznek, és remekül mutatnak a nappalijában vagy a szekrényen.

A BasX egységeiből olyan komplett zenerendszert állíthat össze, amellyel valódi audiofil zenehallgatási élményben lehet része. De a meglévő audiorendszerét is feljavíthatja egy-két BasX-elemmel. A remek hangzásnak nem feltétlenül kell drágának vagy bonyolultnak lennie.

 

Műszaki információk

Gyártók

Szín

Erősítő típusa

2-csatornás A/B osztályú végerősítő, mikroprocesszoros vezérléssel és védelmi áramkörrel

Transzformátor tipusa

Teljesítmény 8 Ohm-on

150 watt RMS / csatorna; 20 Hz – 20 kHz; THD < 0.1%; 8 Ohm

Teljesítmény 4 Ohm-on

300 watt RMS / csatorna; 1 kHz; THD < 1%; 4 Ohm

Frekvencia átvitel (Hz)

5 Hz to 80 kHz (+ / – 1.8 dB).

Jel / Zaj viszony (dB)

THD

< 0,02%

Damping Factor (8 Ohm-on)

> 500

Védelem

túlmelegedés védelem, rővidzár védelem, földelési hiba védelem

Csatlakozók

RCA be, Vezérlő ki – be

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

431 x 101 x 393 mm

Súly

Emotiva BasX A-300 sztereó végfok, végerősítő termékről 4 értékelés

 1. N Csaba (megerősített tulajdonos)

  Kedves Hifi Rajongó Társaim!
  Soha nem írtam véleményt a neten , de most muszály…
  A közelmúltban vásároltam itt egy Basx A-300 végerősítőt és hozzá PT-100 előfokot.
  Emberek!!! Ez egy Fekete Ló csendes gyilkos!! Vigyétek míg lehet ezen az áron kapni!! 🙂
  Nem ,nem vagyok reklám ember..
  Véletlenül találtam ezekre a csodákra. Olvastam néhány tesztet.Gondoltam mi bajom lehet…
  Tudom így együtt így is sok pénz sokaknak.
  De erre ezen az áron nem számítottam. Volt már pár agyon ajnározott és túlárazott termék
  a kezeim közt és mindig volt egy de…
  Ami meg tetszett az elérhetetlenül drága volt. Maradt az építés meg az egyéb út. Szal…
  Néhány napja hallgatom őket külön és rendszerbe kötve a magam csinálta dolgokkal és
  nem tudok bele kötni /vagyis ,de,erről egy kicsit később/.
  Az előfok minden további végfokozatommal is szépen dolgozik /ezt is kipróbáltam /.
  A saját erősítőjével először bekapcsolva /éjszakás szolgálat után reggel érkezett a megbeszélt napon, fáradtan nem kellene kipróbálni…de nem bírtam magammal…/ Több saját hangfalam közül az egyik pár random rábökve a cuccra.
  The Dali CD Vol. 4. beindít osztán ültem mint gyerek a karácsonyfa előtt.
  Szólt halkan aztán hangosan,mindenhol jó volt.Nagy tér és részletesség. Tisztaság. /Bejáratás …ehh! /
  /hangzás relatív …Angol , Japán vasz? A széttörő kristálypohárnak egy hangja van. Vagy van angolos vagy japános?
  Nincs az ,hogy no jó szól szépen szól ,de hol van a készülék adatlapjára ráírt kakaó,mert ez elfogy vagy fordítva és ragozhatnám tovább.
  Most jön a kis belekötés.
  Nos próba közben elindult a végfok hűtése./ventik bekapcs/ Kissé zajosnak találtam őket kb olyan szinten volt zajos
  mint egy pa erősítő hűtése egy kis smirglis felhanggal.
  Itt ennek kapcsán had szóljak az üzletről /HOMEMOVIE/ is egy pár
  szót. Emberi egyáltalán nem lekezelő hangnem az üzlet munkatársai részéréről. Korrekt információ és türelmes meghallgatás. A termék kézbesítés csomagolás kifogástalan.
  Zajos a venti… Telefon felkap a probléma elrebegése…Várva a M.O.-on megszokott ellenséges hangot lekezelést, de nem.
  A baj megoldására kapásból legalább három alternatíva ,kb 2 percen belül megegyezés. A megoldás a megbeszélt napon
  reális lett. Összegezve, felsőfok.
  Megjegyzem a ventilátor zaj /esetlegesen/ ennek az erősítőnek olyan hibája ami elenyészik a többi kiemelkedő tulajdonsága közül.
  /hozzáérő könnyedén orvosolja/
  Mik a kiemelkedő tulajdonságok? A hangja , a csendje /nem a ventiké.hehe/az elektronika minősége/hozzáértő számára további lehetőségek/, brutális tápegység és a megjelenése.
  Ragozhatnám tovább , szerintem ezek a termékek elő és végfok tekintetében árukhoz képest messze kiemelkedőt produkálnak.
  Persze méltó hangforrás és hangmegjelenítő mellett.

 2. Mező László (megerősített tulajdonos)

  N Csaba véleményével maximálisan egyetértek.
  A Basx A300 kiemelkedő ár/érték viszonyú készülék. Jómagam is 2 éve hallgatom nagy megelégedéssel.
  Viszont a ventilátorok zaja (ami csak egy bizonyos teljesítményszinten jelentkezik, ha már bekapcsolnak, akkor teljesen nesztelenek) kissé zavaró.
  Az előző hozzászólásban olvasható, hogy ezt a jelenséget “hozzáértő könnyedén orvosolja”. Esetleg tudna ebben a problémában segíteni valaki, tippet adni? Vajon milyen módon orvosolható?
  A válasz(oka)t előre is köszönöm!

 3. Mező László (megerősített tulajdonos)

  Szabó Zsolt privátban írt válaszát (alkatrész ügyben) – ha megengedi – itt nyilvánosan is köszönöm. A hozzáállás példaértékű. Élni fogok a lehetőséggel, ha beérkezik az alkatrész. Respect, hogy gondolnak a vásárlókra, utánajárnak a kisebb problémáknak is…és ha valóban lesz javítási lehetőség…hát akkor óriási respect az Emotiva-nak is. Mert ezt így kell és így illik csinálni. Mert így hiteles egy márka, egy név… és így hiteles a kereskedő is.

  Köszönettel és üdvözlettel:
  Mező László

 4. Mező László (megerősített tulajdonos)

  Kedves Zsolt!

  Tegnap megkaptam az Emotiva Basx-A300-hoz a modifikációs “alkatrészt”, beszereltem (ez egy áthidaló, bypass megoldás), tökéletesen működik.Csak extrém terhelés esetében kapcsolnak be a ventilátorok (eddig szobahangerőn is “zizegtek”, az egyébként nagyon jó hangminőség mellett bosszantó jelenség volt) , a végfok végre teljesen zajtalanul működik.
  Köszönöm a segítségedet, a kiemelkedően pozitív hozzáállásodat, NAGY-NAGY respect Neked, a Home Movie-nak és a Emotiva-nak is.👍☺ (kár,hogy nem lehet 6 csillagot adni… 🙂 )

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…