Raktáron!

Emotiva Airmotiv GR1 fejhallgató + EarMen TR-Amp USB DAC + előerősítő + fejhallgató erősítő

EarMen, Emotiva
Az Airmotiv GR1 egy igazi audiofil fejhallgató, amely ötvözi a kiváló hangminőséget, a kivételes kényelmet, a kiváló megépítést és a fejlett dizájnt.
Az Airmotiv GR1 fejhallgató élvonalbeli grafén infúziós technológiát alkalmaz, hogy kivételesen muzikális és elbűvölő hallgatási élményt nyújtson. A grafénnal megerősített, kis tömegű, 50 mm-es polikarbonát meghajtóink kristálytiszta magasokkal és rendkívül élethű középtartománnyal rendelkeznek. A basszus erős, pontos és kiterjesztett. A hangszínpad nyitott és rendkívül természetes. A dizájn és hangzás mellett ugyanolyan fontos volt, hogy viseletük kényelmes legyen akár egész nap! Megépítési minőségének köszönhetően, hosszú évekig élvezhetjük a GR1 fejhallgatónkat.

 

Emotiva Airmotiv GR1 fejhallgató + EarMen TR-Amp USB DAC + előerősítő + fejhallgató erősítő hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP TESZT TESZT (sztereomagazin.hu) TESZT (AV-Online.hu)

229 980 Ft 169 990 Ft

Készleten

Leírás

Emotiva Airmotiv GR1 fejhallgató + EarMen TR-Amp USB DAC + előerősítő + fejhallgató erősítő akció

Airmotiv GR1
Az Airmotiv GR1 egy igazi audiofil fejhallgató, amely ötvözi a kiváló hangminőséget, a kivételes kényelmet, a kiváló megépítést és a fejlett dizájnt.
Az Airmotiv GR1 fejhallgató élvonalbeli grafén infúziós technológiát alkalmaz, hogy kivételesen muzikális és elbűvölő hallgatási élményt nyújtson. A grafénnal megerősített, kis tömegű, 50 mm-es polikarbonát meghajtóink kristálytiszta magasokkal és rendkívül élethű középtartománnyal rendelkeznek. A basszus erős, pontos és kiterjesztett. A hangszínpad nyitott és rendkívül természetes. A dizájn és hangzás mellett ugyanolyan fontos volt, hogy viseletük kényelmes legyen akár egész nap! Megépítési minőségének köszönhetően, hosszú évekig élvezhetjük a GR1 fejhallgatónkat.

Hangminőség: Mindig az első
Az Emotivánál úgy gondoljuk, hogy a hangminőség mindig az első. Ez igaz a fejhallgatóra is, valamint minden más felszerelésünkre. Míg az Airmotiv GR1 fejhallgatónk csúcstechnológiát és kiváló konstrukciót alkalmaz, a legfontosabb tulajdonságát a fantasztikus hangzásának tartjuk. Tiszta, részletes, sima, ütős, de soha nem zavaros. Fél-aperiodikus fülhallgató-rácsuk ötvözi a nyitott és a zárt fejhallgató kialakítását – így mindkét tábor megtalálja ideális számítsását. Részben elszigetelik a hallgatót a külvilágtól, miközben hihetetlenül sima, természetes és nyitott hangteret biztosítanak.

Minőségi tervezés
Cserélhető, kiváló minőségű perforált Vegán bőr fülbetétjeink merev rögzítőgyűrűvel vannak rögzítve; reteszelt megoldással, hogy szilárdan a helyén tartsa őket, de könnyen eltávolítható, ha valaha is cserére szorul. A prémium, ergonomikus kialakítású memóriahab-betétek örömet okoznak a zenehallgatáskor. A fejpánt tömör fém, éppen megfelelő mennyiségű rugóval, és az igazi golyóscsapágyas fém kattanórögzítők biztosítják, hogy a helyén maradjon. Így nemcsak ma, hanem évek múlva is hibamentesen tudjuk állítgatni. A fejeshez jár egy gyönyörű, 2 méteres, rendkívül rugalmas, zajmentes, szövettel borított fejhallgató kábelt. A belső felépítés tiszta, többszálas OFC rezet használ, és a fülhallgatóhoz szabványos-, 2,5 mm-es Jack csatlakozókkal rögzíti, így meg van a lehetőség egy későbbi kábel tuningolásra is! Természetesen az összes elektromos érintkezési felületen nehéz aranyozás van, és maguk a csatlakozó testek is fémmegmunkálásúak.

Mit kell tudni a grafénről
A grafén egy egyedülálló atomszerkezettel rendelkező csúcstechnológiájú szén, amely növelheti az szilárdságot és javíthatja az anyagok dinamikai jellemzőit a speciális felhasználásokban. Az Airmotiv GR1 fejhallgatónk egy újonnan kifejlesztett csúcstechnológiás membránt használ, amely nagyon vékony polikarbonát membránból áll, rajta egy speciálisan felvitt grafén rácsréteggel összeolvadva mindkét oldalán. Az eredmény a kis tömeg, az ellenőrzött merevség és a jobb csillapítás ideális kombinációja. Ez a membrán, valamint az alacsony mozgó-tömegű összeszerelés, gondosan megtervezett mágneses rendszerben működik, kivételes tisztaságot, linearitást és alacsony torzítást biztosítva.

 

EarMen TR-Amp USB DAC + előerősítő + fejhallgató erősítő

USB DAC – Előerősítő – Fejhallgató erősítő – Beépített akkumulátorral

Gyönyörű és semleges hangzás mindig veled!
Minden audio formátum a fedélzeten; PCM 32bit / 384kHz, MQA és natív DSD128

A High-End Auris Audio előszobájából származó új márka legújabb hordozható terméke!
Együttműködésben az Auris Audio-val – a jól ismert európai High-End Audio céggel – az EarMen bemutatja a TR-Amp nevű termékét, ami egy beépített akkumulátoros, kiváló minőségű DAC / fejhallgató erősítő / előerősítő egyben, lenyűgöző tulajdonságokkal!

A 400 mW teljesítményű TR-Amp szinte az összes ismert fejhallgatóval hallgatható, párosítható.
Az ES9038Q2M SABRE Reference DAC a kedvenc zenéit High-End dimenzióba helyezi!
A számos audio bemenet fogadni képes PCM-et (up to 384kHz), DSD256-ot (via DoP), natív DSD128-at és MQA-t.
Az EarMen TR-Amp licencelt és szabványoknak megfelelő MQA natív hardveres renderelő.

A kritikusok által elismert ESS által szabadalmaztatott HyperStream © II QUAD DACTM architektúra és Time Domain Jitter Eliminator alkalmazásával az EarMen TR-Amp olyan teljesítményszintet nyújt, ami még a legigényesebb felhasználók elvárásait is kielégíti.

EarMen és Auris Audio – High-End partnerség!

Ugyanazon tulajdonosi háttér mellett természetes volt, hogy ugyanazokat a K+F erőforrásokat használjuk fel, amelyeket már jóváhagytak és alkalmaztak a High End audio termékek tervezésénél.

Texas Instruments fejhallgató-erősítő

TR-Amp fejhallgató-erősítő a Texas Instruments High Fidelity TPA6120 chipet használja, „ezáltal nem az erősítő hangját-, hanem a magát a zenét halljuk”. A TPA6120 áram-visszacsatolású AB erősítő architektúra nagy sávszélességet, rendkívül alacsony zajszintet és akár 128 dB dinamikus tartományt biztosít.

A Texas Instruments TPA6120 kiváló hangminőséget nyújt, rendkívül alacsony torzítással és alacsony zajszint mellett.

Három fő funkció teszi az áram-visszacsatolásos erősítőket kiemelkedővé – audio szempontból. Az első jellemző a magas fordulatszám (meredekség), amely megakadályozza a páratlan sorrend torzulásának rendellenességeit. A második jellemző az igény szerinti áram a kimeneten, amely lehetővé teszi az erősítő számára, hogy szükség esetén gyorsan és lineárisan reagáljon, a kimeneti torzulás veszélye nélkül. Ha hirtelen nagy mennyiségű kimeneti teljesítményre van szükség, az erősítő rendkívül gyorsan reagálhat anélkül, hogy megemelné a rendszer zajszintjét és nem rontaná a jel/zaj arányt. A harmadik jellemző az erősítéstől független frekvenciaválasz, amely lehetővé teszi az erősítő teljes sávszélességének felhasználását az erősítési beállítások széles tartományában.

Nincs zaj!

Super LOW ESR tantál kondenzátorok, az energiaellátás tervezésének kiváló minőségű alkatrészei és a PC/okostelefon iparból származó 4 rétegű aranybevonatú NYÁK-technológia segítségével minimálisra csökkentettük a zajt. Ez javítja a szuper finom részleteket, különösen a Hi-Res fájlokban, ahol különösen érezheti és hallhatja a különbséget.

CNC alumínium ház!

A TR-Amp robusztus és szilárd. A ház kiváló minőségű alumíniumból készül!

MADE IN EUROPE

A TR-Amp Európában tervezett, legyártott és összeszerelt. Az SMT gyártósor svájci, és minden alkatrészét európai forgalmazásból szerzik be.

Műszaki információk

Gyártók

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Emotiva Airmotiv GR1 fejhallgató + EarMen TR-Amp USB DAC + előerősítő + fejhallgató erősítő” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…