Rendelésre
(1 vásárlói értékelés)

Emotiva Airmotiv C1 házimozi center hangfal

Emotiva
Házimozi center hangfal verziókból ha a költségek és a hely lehetővé teszi, mindenképpen érdemes nagyobb, háromutas típust választani. Az Emotiva Airmotiv C1 is a “jók” konstrukcióját hordozza, a felszereltségéhez képest elképesztő áron. Jelenleg a piacon nincsen más házimozi center hangfal, ami ugyanígy nyújt ribbon magassugárzót, szőtt membránkészletet és gépileg megmunkált, merevített doboztestet ebben az ármezőnyben. Épp úgy, mint az egész Airmotiv sorozat, ez a centersugárzó is rendkívüli értéket nyújt ütős áron.

 

Emotiva Airmotiv C1 házimozi center hangfal hivatalos 5 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

MANUAL TESZT

119 990 Ft

Elfogyott

Leírás

Emotiva Airmotiv C1 házimozi center hangfal

Az Emotiva Airmotiv szériás hangfalak évekig tartó tapasztalatok és kutatások eredményei. A gyártó mindazt a tudást felhasználta hozzájuk, amelyet otthoni és professzionális hangsugárzóihoz összegyűjtött, ezért kínálnak kifogástalan technikai teljesítményt elképesztő hangzás mellett. Az Emotiva Airmotiv hangfalakat úgy készítették, hogy egy átlagos otthoni helyiségben, audiofil sztereó rendszer vagy high end házimozi részeként helytálljanak.
Az Emotiva Airmotiv hangfalak filozófiája egyszerű: ha egy hangsugárzó képes a teljes hallható hangtartomány leközlésére, amilyen pontosan csak lehet, a legcsekélyebb torzítással és színezéssel, akkor jól fog szólni – mindegy, hogy Mozart, Metallica, vagy az egyik kedvenc filmed szól rajta.
A magas frekvenciák megszólaltatásához Airmotiv hajtogatott szalag, ismertebb nevén ribbon magassugárzót alkalmaztak. Ugyanezt használják az Airmotiv Stealth stúdió monitor hangfalakban is, kiváló frekvenciaválaszt képes nyújtani alacsony torzítás mellett, ezáltal a részleteket könnyen hallhatóvá teszi, ugyanakkor rendkívül terhelhető. Végül, de nem utolsó sorban, az Airmotiv ribbon magassugárzó minden hangerőn remekül szól.

A középső és mély frekvenciákhoz egy fejlett technológiára épülő, szőtt rost hangszórót alkalmaztak, amely egyenletes válasszal üzemel a komplett hallható tartományban, és összesimul a magassugárzóval. A keresztváltót figyelmesen megtervezték és addig optimalizálták, míg nem lett képes tökéletesen együttműködni a dobozokhoz választott hangszórókkal. Audiofil minőségű fóliakondenzátorok és légmagos tekercsek kerültek a kritikus helyekre.

Az Airmotiv hangsugárzók doboza vastag és masszívan kimerevített, akusztikailag szilárd MDF-ből készült, hogy maximálisan merev legyen és minden nemű vibrációt elnyeljen. Az előlapot egyetlen 25 mm vastag MDF lemezből vájták ki. A stúdió monitoroktól örökölt, szögletes dizájn nem csak a futurisztikus dizájnt szolgálja, hanem praktikusan a hangminőséget is. A letört sarkok által csökken a dobozokban létrejött diffrakció jelenség, és a szobában produkált hangzás is ideálisabbá válik. Az előlapot selyemfényű lakkrétegekkel vonták be, amitől a megjelenés elegáns, ugyanakkor tartós is, és nem marad meg rajta az ujjlenyomat, illetve nehezebben karcolódik. Akik a rejtett technológiát preferálják, azok használhatják a gyárilag mellékelt, könnyedén eltávolítható mágneses előlapi védőrácsokat.
Mindegyik Airmotiv szériás hangfalat gondosan egymáshoz kalibráltuk, úgyhogy bátran variálhatod őket saját házimozid kialakításakor. A neked tetsző dobozokat választhatod aszerint, hogy a Te szobádnak és igényeidnek melyik felel meg legjobban.

Műszaki információk

Gyártók

Szín

Teljesítmény

120 / 250 Watt

Felépítés

Háromutas, zárt

Magassugárzó átmérője

25 x 32 mm-es Ribon szalag magassugárzó.

Középsugárzó átmérője

7,5 cm szőtt rost membrán

Mélysugárzó átmérője

2 x 13,5 cm szőtt rost membrán

Érzékenység

89 dB (2,83V, 1m)

Keresztváltó-frekvencia

közép / magas: 2600 Hz, 12 dB / octav, mély / közép: 550 Hz, 12 dB / octav

Impedancia

4 Ohm

Frekvencia átvitel (Hz)

50 Hz – 28 kHz (+0/-6 dB)

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

520 x 210 x 210 mm

Súly

Emotiva Airmotiv C1 házimozi center hangfal termékről 1 értékelés

  1. F. István (megerősített tulajdonos)

    Emotiva Airmotiv C1 center hangfalat vásároltam. A korrekt telefoni egyeztetés után a megbeszéltek szerint megkaptam az árút. Nagyon szépen szól, a magas, a közép, a mély. Minőségi termék. A boltot mindenkinek ajánlani tudom.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…