Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Dune HD SmartBox 4K Plus II médialejátszó

Dune HD SmartBox 4K Plus immár 2 GB RAM-ot használó utóda. A készülékháznál a korábbi SmartBox 4K szögletes műanyag dobozára esett a választás, így – elődjével ellentétben – nem keverhető össze a külseje alapján a Dune HD Magic 4K modellel. Más változás nincs az elődhöz képest.

 

Dune HD SmartBox 4K Plus II médialejátszó hivatalos  1+1 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

27 990 Ft

Elérhetőség: Elfogyott
SKU:dunehdsmartbox4kplusII

Dune HD SmartBox 4K  Plus II médialejátszó

A SmartBox 4K Plus II a 4-magos, 1,5 GHz-es Amlogic S905L2(X) processzor köré épült, 2 GB RAM-ot és 8 GB flash memóriát tartalmaz, Android 7.1 operációs rendszer fut rajta. Ezen tulajdonságok alapján gond nélkül játszhatunk le rajta szinte bármilyen videó-, zene- és képfájlt. 3D-t nem támogat (kivéve persze a top-bottom és side-by-side 3D-s formátumokat, hiszen ezek a lejátszó számára nem számítanak 3D-nek), és nagyobb testvéreivel ellentétben Blu-ray fájlokat csak menü nélkül képes lejátszani. Viszont a HDR10 színkódolást már ismeri, még ha videókimenete nem is nyújt olyan képminőséget, mint a Realtek processzort használó többi Dune HD lejátszó. HD-s hangsávokat nem küld tovább HDMI-n, csak sztereó és 5.1-es PCM, DTS és Dolby Digital (AC3) hangokat továbbít érintetlenül (vagy dekódol sztereóra, ahogy szeretnénk).

A beépített Bluetooth elektronika lehetővé teszi headsetek, játékvezérlők vagy akár a Dune HD AirMouse csatlakoztatását is.

Teljes értékű (tehát Google Play Store-t is tartalmazó) Androidot találunk a SmartBox 4K Plus-on, de ha komolyabb játékokhoz (a kevés RAM és az 5-magos Mali-450 MP GPU miatt), torrentezésre és egyéb erőforrás-igényes programok futtatásához keresünk médialejátszót, a nagyobb Dune HD vagy HiMedia modellek között érdemes körülnézni.

4K-s YouTube videók közül a nem HDR színrendszert tartalmazók lejátszhatóak, a HDR-esekhez legalább a Dune HD Magic 4K modellre van szükség.

 

Gyártók

Szín

Audiókodolás

HD-s hangsávokat (jelenleg) nem küld tovább HDMI-n, csak sztereó és 5.1-es PCM, DTS és Dolby Digital (AC3) hangokat továbbít érintetlenül (vagy dekódol sztereóra, ahogy szeretnénk).

Videóformátumok

MKV, M2TS, H.264, H.265, WMV 9, VOB, TS, ISO DVD

Fájlrendszerek

FAT16/32 (írás-olvasás), EXT2/3/4 (írás-olvasás), NTFS (írás-olvasás), HFS+ (?)

Processzor

Amlogic S905L2(X)

DAC

HDMI 2.0

Memória

2 GB

Belső tárhely

8 GB flash, –

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

101×26×101 mm

Súly

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dune HD SmartBox 4K Plus II médialejátszó” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz