1-3 nap

Dune HD SmartBox 4K Plus médialejátszó

Dune HD
SmartBox 4K kicsit „tuningolt” változata. Kicsit talán dizájnosabb, de mindenképp egyedibb lett a készülék műanyag doboza. A Wi-Fi immár kétsávos, 802.11ac sebességre is képes, és van beépített Bluetooth is! Az Android operációs rendszer 7.1-es lett, aminek köszönhetően nem csak a Dune HD saját videólejátszó alkalmazásánál működhet az automatikus képfrekvencia-váltás.

 

Dune HD SmartBox 4K Plus médialejátszó hivatalos  1+1 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

24 990 Ft

A termék után 750 hűségpontot kapsz!

Leírás

Dune HD SmartBox 4K  Plus médialejátszó

A SmartBox 4K Plus a 4-magos, 1,5 GHz-es Amlogic S905L2(X) processzor köré épült (a SmartBox 4K-ban az S905L(X) található), 1 GB RAM-ot és 8 GB flash memóriát tartalmaz, Android 7.1 operációs rendszer fut rajta. Ezen tulajdonságok alapján gond nélkül játszhatunk le rajta szinte bármilyen videó-, zene- és képfájlt. 3D-t nem támogat (kivéve persze a top-bottom és side-by-side 3D-s formátumokat, hiszen ezek a lejátszó számára nem számítanak 3D-nek), és nagyobb testvéreivel ellentétben Blu-ray fájlokat csak menü nélkül képes lejátszani. Viszont a HDR10 színkódolást már ismeri, még ha videokimenete nem is nyújt olyan képminőséget, mint a Realtek processzort használó többi Dune HD lejátszó. HD-s hangsávokat nem küld tovább HDMI-n, csak sztereó és 5.1-es PCM, DTS és Dolby Digital (AC3) hangokat továbbít érintetlenül (vagy dekódol sztereóra, ahogy szeretnénk).

Műszaki információk

Gyártók

Szín

Audiókodolás

HD-s hangsávokat (jelenleg) nem küld tovább HDMI-n, csak sztereó és 5.1-es PCM, DTS és Dolby Digital (AC3) hangokat továbbít érintetlenül (vagy dekódol sztereóra, ahogy szeretnénk).

Videóformátumok

MKV, M2TS, H.264, H.265, WMV 9, VOB, TS, ISO DVD

Fájlrendszerek

FAT16/32 (írás-olvasás), EXT2/3/4 (írás-olvasás), NTFS (írás-olvasás), HFS+ (?)

Processzor

Amlogic S905L2(X)

DAC

HDMI 2.0

Memória

1 GB

Belső tárhely

8 GB flash, –

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

101×26×101 mm

Súly

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dune HD SmartBox 4K Plus médialejátszó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…