Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Dune HD Pro Vision 4K Solo médialejátszó

A 2020. decemberében megjelent Pro 4K Plus II modellt egyetlen új funkció miatt 2 hónapon belül váltotta le a Pro Vision 4K Solo! Semmi nem változott a hardverben, csak a Realtek RT1619-es processzort az RTD1619DR jelzésűre cserélte a gyártó, annak érdekében, hogy a készülék így már hivatalos Dolby Vision licenccel rendelkezzen. Bár ez első fimrware-verziókban még előfordulhatnak szoftveres hibák a Dolby Vision színkódolású videók lejátszásánál, a processzor Dolby Vision VS10 „motorja” alkalmas a „standard” (a megjelenítő által dekódolandó) és a „low latency” (a lejátszón feldolgozott) Dolby Vision jelek továbbítására is HDMI-kimenetén.

 

Dune HD Pro Vision 4K Solo médialejátszó hivatalos  2 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

175 880 Ft

Elérhetőség: Elfogyott
SKU:dunehdprovision4ksolo

Dune HD Pro Vision 4K Solo médialejátszó

 

A Blu-ray mappák és ISO fájlok lejátszhatóak az eredeti Blu-ray menüvel vagy anélkül is, legyen szó 4K-ról vagy akár 3D-ről – de ez már régóta nem különlegesség a legtöbb Dune HD lejtszónál. Hasonlóan a rendszer része a Dune HD saját kiváló filmes jukebox alkalmazása, a My Collection is.

A Pro Vision 4K Solo is teljesen Netflix-kompatibilis, azaz akár a 4K/HDR videók és a Dolby Atmos hangsáv is lejátszható, ha megfelelő Netflix előfizetéssel és internetkapcsolattal rendelkezünk. Hasonlóan, 4K-s HDR-es YouTube videók is eredeti minőségben élvezhetők ezen a modellen.

Gyártók

Szín

Audiókodolás

HD-s hangformátumok továbbküldése (Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Atmos, DTS-HD, DTS:X)

Videóformátumok

Dolby Vision megjelenítése, HDR10+ megjelenítése, MKV, M2TS, H.264, H.265, WMV 9, WMV 9 HD, VOB, TS, ISO DVD, ISO Bluray

Fájlrendszerek

FAT16/32 (írás/olvasás), EXT2/3/4 (írás/olvasás), NTFS (írás/olvasás), exFAT (írás/olvasás) HFS/HFS+ (csak olvasás), BTFS (írás/olvasás).

Processzor

Relatek RTD1619DR processzor

DAC

HDMI 2.0

,

Csatlakozók

HDMI 2.0b kimenet, HDMI 2.0a bemenet, analog AV kimenet 3,5" jack csatlakozón, optikai digitális hangkimenet, ethernet, Sata, USB 3.0

Memória

4 GB

Belső tárhely

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

215×71×174 mm

Súly

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dune HD Pro Vision 4K Solo médialejátszó” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz