Szeptember

Denon AVS-3 3 portos HDMI switcher

Denon
A Denon bemutatja a 3 portos AVS-3 HDMI Switcher-t. Vezető AV gyártó bemutatja a kényelmes HDMI kapcsolót, hogy hozzáadhasson extra 8K HDMI bemeneteket a meglévő Denon 8K AV termékekhez.

 

Denon AVS-3 3 portos HDMI switcher hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

79 990 Ft

Leírás

Denon AVS-3 3 portos HDMI switcher

A Denon bemutatja a 3 portos AVS-3 HDMI Switcher-t. Vezető AV gyártó bemutatja a kényelmes HDMI kapcsolót, hogy hozzáadhasson extra 8K HDMI bemeneteket a meglévő Denon 8K AV termékekhez.

A Denon®, a világ 1910 óta vezető prémium otthoni szórakoztató és personal audio termékek gyártója ma bemutatta a 3-in, 1-out 8K HDMI switcher-ét, amelyet úgy terveztek, hogy a kompatibilis Denon 8K AVR-ek tulajdonosai rugalmasan csatlakoztathassanak akár három 8K és 4K/120Hz forráskészüléket otthoni szórakoztató rendszerükhöz.

A Denon AVS-3 Switcher kompakt formájú, így könnyen elhelyezhető – szélességben és mélységben nem nagyobb, mint egy Blu-ray tok, csiszolt alumínium előlappal és egy kisméretű IR-távirányítóval a bemenetek kapcsolásához. Ráadásul a Switcher HDMI CEC-kompatibilis, így automatikusan be- és kikapcsol, és átkapcsolja a bemeneteket, amint a HDMI CEC engedélyezve van az összes csatlakoztatott HDMI-eszközön, beleértve a Switcher-t, az AV-Receivert, a TV-t és a csatlakoztatott 8K-forráseszközöket. Bónuszként az AVS-3 az AV-receiver távirányítóján keresztül is vezérelhető, ha a felhasználó ezt a lehetőséget részesíti előnyben a dedikált IR-távirányítóval vagy a HDMI CEC-vel szemben.

A rendszer integrátorok és a rajongók értékelni fogják, hogy levehető falra szerelhető konzolokkal és IR-repeater képességgel rendelkezik a rack-installációkhoz, a nem látható elhelyezéshez, vagy olyan AV-bútorokhoz, amelyek blokkolhatják az IR-vételt.

Kompatibilis házimozi erősítők:

  • Denon AVC-A110
  • Denon AVC-X8500HA
  • Denon AVC-X6700H
  • Denon AVC-X4700H
  • Denon AVC-X3700H
  • Denon AVR-X2700H / DAB
  • Denon AVR-S960H

Műszaki információk

Gyártók

Szín

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Denon AVS-3 3 portos HDMI switcher” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…