Raktáron!

Denon AVR-S650H 5.1 házimozi erősítő + Dynavoice Magic F-7 5.0 házimozi hangfalszett, rendszer

Dynavoice
Szett részegységei:
  • Denon AVR-S650H 1 db 1 db
  • Dynavoice Magic F-7 álló hangfal 2 db
  • Dynavoice Magic S-4 polcsugárzó, hangfal 2 db
  • Dynavoice Magic C-4 centersugárzó 1 db

 

Denon AVR-S650H 5.1 házimozi erősítő + Dynavoice Magic F-7 5.0 házimozi hangfalszett rendszer hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

464 960 Ft 409 990 Ft

Leírás

Denon AVR-S650H 5.1 házimozi erősítő + Dynavoice Magic F-7 5.0 házimozi hangfalszett, rendszer

A Dynavoice Magic F-7 a Magic sorozat zászlóshajója. Robusztus, padlón álló hangsugárzó kettős 6,5” mélysugárzóval, egy dedikált 5,25” középsugárzóval és egy 1” Super Audio magassugárzóval. A Magic F-7 nagy hatékonyságú hangfal, könnyen hajtható, így tökéletes választás egy közép kategóriás erősítő mellé, illetve azoknak, akik már nem belépő- de még nem is felső kategóriás, hanem egy „arany középút” hangrendszert állítanak össze úgy, hogy a hangsugárzói nagy teljesítményűek és erőteljes és kontrollált hangzást biztosítsanak.

A Magic széria a legváltozatosabb a Dynavoice sorozatok közül. A számos variáció közül mindenki megtalálja számára a megfelelőt. Mindegyik Magic-be ugyanazt a tweeter-t szerelték, így könnyen találunk a sorozatból a szetthez illő háttérsugárzót is, így lesz teljesen homogén házimozi hangrendszerünk. A Magic sorozat fekete tölgy és fehér tölgy színben kapható, és méretben minden helységbe/szobába beilleszthető.
A Magic-ről számos teszt készült, és mindegyikben kihangsúlyozták az ár-teljesítmény arányt, illetve mindannyian egyetértettek abban, hogy a Dynavoice Magic sorozat egyedülálló a szegmensében.
Úgy tervezték, hogy ez egy tipikusan hosszan hallgatható hifi hangsugárzó legyen, erőteljes, mégis részletes és meleg hangzással, amely mind a haladó hifistáknak, mind a kezdők számára egyaránt vonzó lehet.

Mi van a Magic mögött?
Több mint 40 évnyi hangszóró-fejlesztés után büszkén mutatjuk be, hogy mi rejlik a világszerte kritikusan elismert részletes és gazdag hangzás mögött. Semmit sem bíztunk a véletlenre, és a legkisebb komponenst is gondosan választottuk meg a klasszikus Dynavoice hangzás létrehozásához.

A MAGIC a mi nagy teljesítményű belépő sorozatunk.
A Dynavoice Magic sorozatba belépő szintű modelljeink találhatók, amelyeket úgy terveztünk és fejlesztettünk, hogy könnyen hajthatók és hosszan hallgathatók legyenek. Az összes Magic modellbe, ugyanazt az 1” Super Audio magassugárzót szerelték, így könnyen kombinálható az F-7 a C4 centerrel, az LCR4-gyel, az s4-gyel, vagy éppen az FX-4-gyel is! A széles választék lehetővé teszi 2 csatornás sztereó rendszerek, multiroom vagy 5.1-es -illetve többcsatornás- házimozi szettek összeállítását is, így minden otthonba könnyedén beilleszthető. A gazdag hangzás, a széles modell választék és maga a Dynavoice filozófia – amely mindig a legjobb minőségű hangsugárzókat kínálja minden árkategóriában – a Magic szériát mind az ügyfelek, mind a kritikusok kedvenceivé tette.

Házimozi rendszer részegységei

Műszaki információk

Gyártók

Szín

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Denon AVR-S650H 5.1 házimozi erősítő + Dynavoice Magic F-7 5.0 házimozi hangfalszett, rendszer” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük