Kezdőlap
Vásárlás
Kivánságlista0

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Dali OBERON 1 C Aktív polcsugárzó + Dali Vocal C center + Dali SOUND HUB 3.0 házimozi szett

Szett tartalma:

  • Dali OBERON 1 C 2 db
  • Dali OBERON VOKAL C 1 db
  • Dali Sound Hub 1 db
  • Dali BluOS NPM-2i 1 db
  • Dali HDMI MODULE 1 db

 

Dali OBERON 1 C Aktív polcsugárzó + Dali Vocal C center + Dali SOUND HUB 3.0 házimozi szett hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

1 339 000 Ft

A termék után 20 085 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-6 nap
SKU:dalioberon1cvocalc3.0szett

Dali OBERON 1 C Aktív polcsugárzó + Dali Vocal C center + Dali SOUND HUB 3.0 házimozi szett

Dali OBERON 1 C 2 db

Az OBERON 1 C kisebb helyiségekhez készült, ahol a hely értékes, és a hangerőszint viszonylag alacsonyabb.A zenekedvelők és audiofilek, akik az állványra szerelt hangsugárzók stílusát és hangját jobban kedvelik, vonzónak találják az OBERON 1 C-t. A felhasználás valószínűleg a zenehallgatás, ami elsősorban CD-ről, internetes rádióról vagy lemezjátszóról és értékes lemezgyűjteményről szól. A használatban a TV-hang – ha az OBERON 1 C hangsugárzók megfelelően vannak elhelyezve, a képernyő mindkét oldalán találhatók – egyre nagyobb érdeklődésre tarthat számot. Az OBERON 1 C kompakt mérete megkönnyíti a beépítést bármely helyiségbe. A hallgatási területen a széles hangszórás elérése érdekében az OBERON 1 C-ben alkalmazott meghajtó anyagokat és geometriát gondosan megválasztották. Ugyanezeket az elveket alkalmazták a keresztváltó tervezésénél is. Ennek eredményeként jól integrált hangzást tapasztalható, még akkor is, ha jelentősen tengelyen kívüli szögben hallgatja. Ez fontos, mivel ritkán ül közvetlenül a hangszórók előtt, amikor zenét hallgat. További előny a rendkívüli módon csökkentett harmonikus torzítás és a frekvenciatorzulást okozó diffrakciók, mivel ezek mindig erősebbek lesznek egy tengelyben történő hang átvitelben. Ez az oka annak is, hogy az összes DALI hangsugárzót nem úgy tervezték, hogy be kelljen azokat forgatni a hallgató irányába.

Dali OBERON VOKAL C 1 db

Az OBERON VOKAL C-t a TV hangot szem előtt tartva tervezték, és kompakt méretei ellenére a visszaadott hangteljesítmény a lényegesen nagyobb hangszórókhoz hasonlítható.A hangszóróház kompakt és alacsony profilú – egy SMC-vel ellátott 5,25″ DALI farost szálas membránnal rendelkező hangszóróval és egy 29 mm-es, ultrakönnyű DALI lágy dóm magassugárzóval szerelt – hangszóróházból áll.A hangsugárzó ház tömörségének köszönhetően könnyen integrálható bármilyen helyiségbe. A hallgatási területen való széles szóráskép elérése érdekében az OBERON VOKAL C-ben alkalmazott meghajtóanyagokat és geometriát gondosan választották ki. Ugyanezeket az elveket alkalmazták a keresztváltó kialakításánál is.Ennek eredményeképpen jól integrált hangzást fog tapasztalni, még akkor is, ha jelentős tengelyen kívüli szögben hallgatja. Ez azért fontos, mert zenehallgatás közben ritkán ül közvetlenül a hangszórók előtt. További előnye a komolyan csökkent harmonikus torzítás és a frekvencia torzulást okozó diffrakciók, mivel ezek mindig erősebbek lesznek a tengelyirányú válaszban.

Dali SOUND HUB 1 db

A DALI Sound Hub a digitális és analóg bemenetek széles skálájával rendelkezik, egy automatikus forrásérzékelő rendszerrel kombinálva.
A Sound Hub automatikusan aktiválja a megfelelő bemenetet, amikor elkezdi zenét lejátszani vagy bekapcsolja a TV-t –
csak dőljön hátra és élvezze a tökéletes hangot.
Az előre néző hangerőszabályzó egy LED kijelzőt tartalmaz, amely a Hi-Fi hagyományt egyesíti a kényelemmel.
A LED-kijelző megjeleníti az aktuális audio forrást, valamint a hangerőt, és még a kijelző fényerejét is beállíthatja.
Ezt támogatja egy, a Sound Hub tetején lévő világító kijelző, amely jelzi a CALLISTO hangszórók helyét a párosítási folyamatban.
A telepítést egyszerűvé tettük, tehát csak a hangerő beállításával kell törődnie, ami számos lehetőséggel megtehető.
Például a Sound Hubon, a mellékelt Bluetooth távvezérlő segítségével,
közvetlenül az egyes hangszórók tetejére épített érintőpaneleken vagy az okos eszközön keresztül (a márkától függ).

Dali BluOS NPM-2i 1 db

A BluOS egy olyan vezeték nélküli ökoszisztéma, amely teljes körű vezérlést biztosít a zenehallgatás módja és helye felett, lehetővé teszi az Ön által választott forrás használatát, valamint lehetőséget ad arra, hogy a zenét több szobára is kiterjessze. Más szóval, a BluOS egyszerűvé és könnyűvé teszi a zenehallgatást.

HDMI MODULE 1 db

Hozzáadja a vezeték nélküli surround hangzást a DALI SOUND HUB-hoz.Ez az ARC/eARC-kompatibilis modul a DOLBY és DTS térhangzást 7.1-ig kódolja, és lehetővé teszi az OBERON C, CALLISTO C és RUBICON C sorozat hangszóróinak kombinálását.

Gyártók

Szín

, , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dali OBERON 1 C Aktív polcsugárzó + Dali Vocal C center + Dali SOUND HUB 3.0 házimozi szett” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz