Kezdőlap
Vásárlás
Kivánságlista0

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Bowers & Wilkins 705 S2 Signature polcsugárzó, hangfal Midnight Blue Metallic

Átgondolt frissítés és pazarul kivitelezett hangsugárzó kabinet. A Bowers & Wilkins 705 S2 Signature polc hangfal Midnight Blue Metallic méltón tükrözi a cég tervezési és gyártási folyamatainak csúcsát. Módosított keresztváltó – Mundorf által kezelt bypass kondenzátorokkal – exkluzív Midnight Blue Metallic 7 rétegű lakkozása különbözeti meg a hagyományos 700 S2 sorozat modelljeitől.

 

Bowers & Wilkins 705 S2 Signature polcsugárzó, hangfal Midnight Blue Metallic hivatalos 5 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

559 995 Ft

Elérhetőség: Elfogyott
SKU:bw705signatureMidnightBlueMetallic

Bowers & Wilkins 705 S2 Signature polcsugárzó, hangfal Midnight Blue Metallic

Bowers & Wilkins 705 Signature új, lenyűgöző Midnight Blue Metallic kivitelben

Bowers & Wilkins bemutatta a 705 Signature állványos és 702 Signature álló hangsugárzók két új változatát. A lenyűgöző Midnight Blue Metallic fényezésben kapható 705 Signature és702 Signature modellek a kivételes meghajtóegységkialakítás és a gondosan továbbfejlesztett keresztváltó-alkatrészek ugyanolyan osztályelső kombinációjával rendelkeznek, mint a meglévő Datuk Gloss fényezésű 700-as sorozatú Signature modellek, amelyek továbbra is megvásárolhatók. Ahogy az ilyen tekintélyes termékekhez illik, az új 705 és 702 Signature is a legmodernebb Bowers & Wilkins technológiákkal rendelkezik, beleértve a 702 Signature esetében a szétválasztott Continuum kónuszú középsugárzó egységet, amelyet Aerofoil profilú mélysugárzók egészítenek ki. Mind a 702, mind a 705 Signature a kiváló Carbon Dome magassugárzóval is rendelkezik, amely a Bowers & Wilkins ikonikus Solid Body Tweeter-on-Top szerelvényében kapott helyet.

A meglévő Signature modellekhez hasonlóan mindkét Midnight Blue Metallic hangszóró speciálisan kezelt és továbbfejlesztett, A Mundorf-tól származó bypass kondenzátorokkal, nagyobb
hűtőbordákkal és a 702 esetében továbbfejlesztett LF kondenzátorral rendelkezik a keresztváltó basszus szekciójában. A Tweeter-on-Top konfigurációból eredő hatalmas előnyökkel párhuzamosan ezek a fejlesztések javítják az amúgy is figyelemre méltó felbontást, nyíltságot és térbeli megjelenítést, és még kifinomultabb és magával ragadóbb hangzást kölcsönöznek mindkét modellnek.

A Nautilus által inspirálva
A Datuk Gloss Signature modellekhez hasonlóan az új Midnight Metallic Blue 702 és 705 Signature modellek is pazar kivitelben készültek. Az ikonikus Bowers & Wilkins Nautiluson kínált Midnight Metallic Blue fényezés ihlette az új 702 és 705 Signature modelleket hét réteg metálfényű festékkel és lakkozással látták el, hogy gazdag, csillogó felületet kapjanak. A kivitelezés minőségének további hangsúlyozása és kiemelése érdekében mindkét Signature hangsugárzó fényes fém díszítőgyűrűket kapott a közép/ mély- és középsugárzók körül, valamint fényes, ezüst színűre fényezett magassugárzó rácsokat. Végül mindkét modell hátlapján Signature azonosító tábla található, így minden hangsugárzó valódi és egyedi műalkotássá válik.

A Nautilus által inspirálva Karbon dóm tweeter
Mindkét 700 Series Signature modell Bowers & Wilkins Carbon Dome tweeter technológiával rendelkezik. A 600-as sorozatban használt alumínium dupla dóm és a 800-as sorozatban használt gyémánt dóm közötti teljesítménybeli szakadék áthidalására tervezett Carbon Dome két részből áll. Az elülső rész egy 30 mikronos alumínium dóm, amelyet PVD (fizikai gőzfázisú leválasztás) szénbevonattal merevítettek meg. A második rész egy 300 mikronos széngyűrű, amelyet úgy profiloztak, hogy illeszkedjen a fő dóm formájához. Ezt aztán a szerkezet belső oldalához ragasztják. Az eredmény kivételes merevség és torzulásállóság, felesleges tömeg nélkül, valamint 47 kHz-es első töréspont.

Tömör házú magassugárzók
Mint minden korábbi Signature termék esetében, a 705 Signature és a 702 Signature is Tweeter-On-Top kialakítású, ebben az esetben Solid Body Tweeter technológiával. Ez a kialakítás teljes egészében a 800- as Diamond sorozatban alkalmazott megközelítésből származik, és ugyanazokkal a teljesítménybeli előnyökkel rendelkezik. A 700-as sorozatú hangsugárzókhoz hasonlóan az új Signature modellek az üreges cinkház helyett ugyanazt a tömör alumíniumtömbből kimart formát használják, ami merevebb és kevésbé rezonáns szerkezetet biztosít. A több mint 1 kg súlyú, kivételesen inert, és ugyanannak a tehermentesítő mechanizmusnak és akusztikailag transzparens rácsszerkezetnek az előnyeit élvezheti, mint a 800-as sorozatú Diamond. Ez a kialakítás azt is lehetővé teszi, hogy a magassugárzó testének tömegét a dóm hűtőbordájaként használják.

Continuum kónusz
A Continuum membránnal rendelkező középsugárzók először a 800-as sorozatú Diamondban jelentek meg. A Continuum kónusz kialakítása az optimalizált és ellenőrzött rugalmasság koncepcióján alapul. Ez segít a kónusznak elkerülni a pistonikus és a break-up üzemmód közötti hirtelen átmenetet, amely drasztikusan rontja a hagyományos meghajtóegységek nyitottságát és semlegességét. A Continuum egy szőtt kompozit, amely rendkívül kontrollált megszólalást biztosít, a transzparensebb és részletgazdagabb középtartomány érdekében

Középsugárzó váz
A 702 Signature egy dedikált FST középtartományú meghajtóegységgel van felszerelve, amely egy FEAoptimalizált a házról leválasztott, nagyon merev formájú alumíniumvázat használ, és amelyet a váz elülső oldalán elhelyezett hangolt tömegcsillapítóval tovább javítottak. Ez tompítja a szerkezetben megmaradt rezonanciát, ami tisztább középfrekvenciás megjelenítést eredményez.

Középsugárzó leválasztása
A középtartomány-leválasztó rendszer leegyszerűsíti a 800-as Diamond sorozatban használt kialakítást, így a középtartomány tágassága mindenütt jelentősen javul.

Aerofoil profilú mély hangszóró
A 800-as sorozatú Diamondban használt Aerofoil kónusz új megvalósítása szerepel a 702 Signature-ban, amely egy könnyű EPS maggal töltött belső és külső héjból álló kompozit szerkezetet használ. Az eredmény a basszusteljesítmény drámai javulása.

Gyártók

Szín

Rendszer

2-utas, Bassreflex

Ajánlott erősítő teljesítmény [W]

30 – 120 Watt

Frekvencia átvitel (Hz)

50Hz – 28kHz ±3dB, -6dB-nél 45Hz és 33kHz

Teljes harmonikus torzítás (%)

Impedancia

8Ω (minimum 3.7Ω)

Érzékenység

88dB spl (2.83VRMS, 1m)

Magassugárzó átmérője

1 x 25mm elcsatolt karbon dóm magas

Középsugárzó átmérője

1 x 165 mm Continuum kónuszú FST közép

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

285 x 407 x 301 mm

Súly

Garancia

db ár!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bowers & Wilkins 705 S2 Signature polcsugárzó, hangfal Midnight Blue Metallic” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz