Kezdőlap
Vásárlás
Kivánságlista0

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Nemrég megtekintett

AudioQuest Fire XLR kábel

Hármas-szimmetrikus geometriájú analóg összekötő PSS ezüst vezetővel, szén-tartalmú nyolcrétegű árnyékolással, FEP légcsöves valamint DBS szigeteléssel és hidegpréselt, WEL-típusú csatlakozókkal.

 

 

 

 

KATALÓGUS 2018

764 700 Ft4 130 700 Ft

A termék után 123 921 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-6 nap
SKU:AQ-firexlr

AudioQuest Fire XLR kábel, különböző hosszúságokban rendelhető, a kívánt méret kiválasztásához kattintson a méret kiválasztására a Kosárba teszem gomb felett!

Tömör, tökéletes felszínű ezüst (PSS) vezetők

A Perfect-Surface technológia alkalmazásával az extrém tisztaságú ezüst minden várakozást felülmúló tisztaságot és dinamikai kontrasztot eredményez. A PSS az AudioQuest legmagasabb minőségű féme. A tömör szerkezet megakadályozza a szálak közti interakciót, amely a kábel torzítás gyakori forrása. Az extrém magas tisztaságú PSS ezüst minimalizálja a torzítást, amelyet a szemcsehatárok okoznak minden létező fém vezetőben. Így szinte teljesen megszűnik a harsányság és nagy mértékben megnő a tisztaság az OFHC, OCC, 8N és egyéb réz vezetőkhöz képest.

FEP lég-csöves szigetelés (a FEP egy fluor-műanyag)

Bármilyen tömör anyag, ami szomszédos a vezetővel, valójában egy tökéletlen áramkör részévé válik. A kábel szigetelés és az áramkörök mind nyelnek el energiát. Ennek egy része eltárolódik, majd újra megjelenik torzítás formájában. A levegő viszont nem nyel el szinte semmi energiát, a FEP pedig a legjobb extrudálható tömör szigetelés, amely más anyagoknál kevesebb energiát nyel el. A FEP lég-csövek kombinálása szinte semmivel, csak levegővel a PSC+ vezető kkörül, megnöveli a hangrendszer pontosságát és dinamikáját.

Tripla-szimmetrikus geometria (elkülönített föld-referencia vezető)

Az AudioQuest hármas-szimmetrikus geometriája szeparált föld-referencia vezetőt alkalmaz, így a kábel árnyékolása sosem válik befolyásoló vezetővé. Mindegy, hogy RCA vagy XLR dugókkal szerelik, az ilyen kábel három vezetőt tartalmaz, amely biztosítja, hogy a pozitív és negatív jelek egyaránt kimagasló, alacsony torzítású utat biztosítsanak.

Karbon-alapú 8-rétegű zajelnyelő rendszer (NDS)

100%-os árnyékolást könnyű létrehozni. A rádiófrekvenciás interferencia (RFI) megelőzéséhez a földelés szabályozásával az AudioQuest NDS zajelnyelő rendszer nyújt segítséget. A hagyományos árnyékolásó rendszerek jellemzően elnyelik majd átirányítják a zajt és rádiófrekvenciákat a komponens földhöz, ezzel megváltoztatva és torzítva a föld „referencia” síkját. Az NDS különböző fém rétegei és karbon betétjei „árnyékolják az árnyékot”, elnyelve és térítve a legtöbbet ezekből a zajokból és frekvenciákból, mielőtt az energia elérné a földhöz illeszkedő réteget.

Dieletric-bias rendszer rádiófrekvenciás csapdával (DBS)

Kettő vagy több vezető között a szigetelés olyan tényező, ami befolyásolni fogja a jel integritását. Ha a szigetelés nincs irányítva, akkor az elnyelés és az energia egyenlőtlen áramlása különböző jelkésést (fáziseltolódás) okoz különböző frekvenciákon és energia szinteken, ami valós probléma a rendkívül időérzékeny többoktávos hang számára. Az AudioQuest Niagara sorozatú tápszűrőiből átvett RF csapda biztosítja, hogy a rádiófrekvenciás zaj ne kerüljön a vezetőbe a DBS mezőből.

WEL-típusú kettős csatlakozású hidegpréselt újra-hasznosítható dugók közvetlenül ezüstözött bevonattal

Ez a fajta csatlakozó tökéletes hőmentes illeszkedést tesz lehetővé a kábel és a dugó között. A vezető és a csatlakozó közötti kapcsolat az AudioQuest hideg-préselés eljárásával (Cold-Welded System) történik, amely a lehető legjobb kapcsolódást teszi lehetővé, a vezető szerkezeti integritásának megőrzésével. A hidegpréselt eljárás magas nyomás és a kapcsolódási ponton elhelyezett réz vagy ezüst impregnáló paszta kombinációjára utal. A Wild Blue Yonder ezüst csatlakozóknál ezüst pasztát alkalmaznak. Elérhető XLR kivitelben is.

Gyártók

Méret

, , , , , , , ,

Külső köpeny

Vörös/Fekete szövött textil

Szigetelés

szén-tartalmú nyolcrétegű árnyékolással, FEP légcsöves valamint DBS szigeteléssel

Csatlakozó

XLR-XLR Cold-welded (vagyis forrasztás nélküli, préselt eljárással rögzített) dugó, ezüstözött

Egyéb

PSC ezüst vezetővel

Pár ár!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AudioQuest Fire XLR kábel” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz