Kezdőlap
Vásárlás
Kivánságlista0

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Audioquest Cherry Cola 15m HDMI kábel

Új generációs aktív áramkört tartalmazó, 4K/UHD/HDR-képes 18 Gbs kábel, amely jelentősen megbízhatóbb működésű nagy távolságokon, mint a korábbi aktív optikai kábel (AOC) modulok. Így egészen 30,5 méterig képes stabil jelátvitelt biztosítani!

audioquest_logo

 

 

359 000 Ft

Elérhetőség: Elfogyott
SKU:HDMCCOLA15

Audioquest Cherry Cola 15m HDMI kábel

Hibrid felépítésű kábel

A Cherry Cola hibrid aktív optikai kábel rendkívül fejlett elektromos-optikai jelátalakító modullal rendelkezik (ezekből a kábel mindkét végén található), négy üvegszálas optikai vezetője megbízhatóan továbbít 18Gbs adatcsomagokat, beleértve a 4K Ultra HD és HDR videókat, egészen 30,5 méteres hosszúságig.

Viszont a jelátvitel nem csak az adatokról szól – mint minden AudioQuest kábel, a Cherry Cola HDMI is fantasztikus hangminőséget tesz lehetővé, minimális hangjel torzítással.

 

A Cherry Cola HDMI kábel felépítése

Az AudioQuest kifinomult zajelnyelő rendszere ezúttal kiegészült az RF zaj ellen védő karbonszálas valamint irányhelyes ezüstözött bevonatokkal, hogy a rádiófrekvenciák miatti torzítás minimalizálva legyen. Így biztosítható teljesen magával ragadó szórakozás. Mi több, az olyan installációkhoz, amelyekben fontos az alacsony-füst és alacsony-láng faktor, a segítséget jelent a Cherry Cola plénum-minősített köpenye.

A kábel a benne található technológia ellenére vékony, rugalmas, és a forgalomban lévő, más optikai megoldásokkal ellentétben nem igényel külső tápegységet.

 

Érdemes kipróbálni

Mint minden nagy hosszúságú HDMI kábel esetében, ennél is ajánljuk a termék előzetes kipróbálását, azokkal a készülékekkel, amelyekkel telepítés után is használva lesz. Míg a Cherry Cola kevésbé annyira érzékeny a kompatibilitási problémákra mint az aktív erősítéssel felszerelt kábelek, minden hardveres kombináció magában hordozza a hibalehetőségeket. Az AudioQuest mindig is komponensként kezelte a kábeleket – és ez különösen igaz az Aktív kábelek esetében.

Tömeg1 kg
Gyártók

Méret

Anyaga

Négy üvegszálas optikai vezető

Csatlakozók

HDMI 2.0b – HDMI 2.0b

Kép átvitel jellemzői

18Gbs adatcsomagokat, beleértve a 4K Ultra HD és HDR videókat, egészen 30,5 méteres hosszúságig.

Audio return csatorna (ARC)

HDMI 2.0b (18 Gbps)

Igen

High Dynamic Range (HDR)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Audioquest Cherry Cola 15m HDMI kábel” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz