MOST RENGETEG IDŐD VAN. VÁLASSZ EGY DENON HOME HANGSZÓRÓT ÉS TESZTELD OTTHON 60 NAPIG

Vásárolj most, és teszteld otthon a Denon Home hangszórók egyikét. 60 nap áll rendelkezésedre a végső döntés meghozatalához. Ezen időszak alatt kipróbálhatod annak fejlett funkcióit és azt, hogy mennyire könnyű használni. Kipróbálhatod, hogy milyen jól és mennyire hangosan szól. Vagy hogy milyen lágy atmoszférát tud teremteni az otthonodban.

 

HOGYAN MŰKÖDIK?
  • A promóciós kampány 2020. május 01. és június 30. között tart a promócióban részt vevő, a listán szereplő hivatalos Denon viszonteladók helyhez kötött és online üzleteiben.
  • Ha termékünk nem győzte meg, akkor visszajuttathatja azt ahhoz a kereskedőhöz, ahol vásárolta, vagy elküldheti partnerünk online áruházához.
  • Felhívjuk figyelmét, hogy ebben az esetben a visszaküldési költségeket nem fedezzük.
  • Kérjük, őrizze meg az eredeti csomagolást, amely ehhez a művelethez, a termék visszaküldéséhez szükséges.
  • A fizetett ár visszatérítésére a vásárlás helyén kerül sor, miután a kereskedő ellenőrizte, hogy a termék állapota újszerű, tiszta, karcmentes, emellett működőképes, és ellenőrizte a termék eredeti csomagolásának és az eredeti csomagolásban szereplő összes tartozéknak a hiánytalan meglétét.
  • (9) A saját termék visszavételi eljárásuktól függően minden bolt eltérő követelményeket állíthat fel, amelyekért a Denon és annak magyarországi forgalmazója nem tehető felelőssé.
  • A programhoz való csatlakozás egyúttal a program rendeleteinek az elfogadását jelenti.
  • Vételárat 14 napon belül megadott bankszámla számra visszautaljuk!

 

HANGMINOSÉG A DENON SPECIALISTÁITÓL110 ÉV HAGYOMÁNYÁVAL.
Élvezd az egyedi hangzást minden Denon Home hangszóróval. Hangmérnökeink elhozták mély tapasztalataikat a díjnyertes HiFi erősítőkből és az AV Receiverekbol a Denon Home számára.

 

KORLÁTLAN ZENE VÁLASZTÁS, MAGAS FELBONTÁSBAN IS.
A legnépszerubb zenei szolgáltatások teljesen integrálva vannak: a Spotify Free és Premium, Amazon Music HD, TIDAL, TuneIn, illetve a Deezer. Más egyéb szolgáltatók WLAN, AirPlay 2 vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül játszhatók le.

 

ELEGÁNS ÉS KÉNYELMES MUKÖDÉS A GYORSKAPCSOLÓ GOMBOKKAL
Az új nagyteljesítményu interfész kéz közeledés érzékelovel rendelkezik és aktiválódik,bekapcsol a fény, mielott a kéz megérinti a felületet. Így mindent vezérelhetsz és gyorsan hozzáférhetsz kedvenc internetes rádióállomásaidhoz.

 

DENON HOME 150. TELE ERŐVEL. 
Hallgass zenét olyan csodálatos hangminőségben, mint amire számíthatsz a Denon-tól. A kompakt Denon Home 150 kiválóan alkalmas kisebb helyiségek behangosítására, még nedves környezetben is.
DENON HOME 250. RENDKÍVÜL KITERJEDT HANGZÁS.
Ismerd meg a hatalmas, és egyben kisméretű HiFi-t. Ez egy hangszóró közepes és nagy helyiségekhez, ahol lenyűgöző hanghatást biztosít.
DENON HOME 350. NAGY ÉS LÉLEGZETELÁLLÍTÓ.
Hallgasd a nagyszerű hangminőséget otthonod minden sarkában, még a legtávolabbi pontokon is. A Denon Home 350 erőssége és osztálya képes a legnagyobb helyiségeket is megtölteni zenével.
PROMÓCIÓS KAMPÁNY SZABÁLYZAT
Denon Home – teszteld otthon 60 napig.
Tovább a termékekhez……..